em Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Czy ktoś z grupowiczów zna w okolicach Katowic miejsca gdzie można bezkarnie zjechać na nieutwardzone drogi? Nie chodzi mi o ekstremalne warunki, raczej o teren gdzie można zjechać na fabrycznych oponach, trochę poszaleć i wrócić o własnych siłach z powrotem na asfalt. Dodam, że samochód nie jest w żaden sposób zmodyfikowany do takich wypraw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość biernik Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Piaskownia na pogori 4, z tym ze widzialem tam zakaz deptania krzaków i trawy, a co za tym idzie zakaz wjazdu, ale tam wszyscy jeżdzą. Myśle ze na fabrycznych, czyli szosówkach możesz od tyłu wjechać, od strony ząbowic tam jest w sumie na początku tylko piach i małe wzniesienia, to dasz rade. Mało mam czasu ostatnio, ciągle praca, bo bym wybrał się z tobą. Chociaż w niedziele moze na dwie godziny bym wyskoczył jak co pisz na PW [ Dodano: Pon 17 Lis, 2008 18:27 ] MOże ktoś się dołaczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osiemzero Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Niedawno oglądałem zdjęcia tej piaskowni, fajnie tam, czy możesz wskazać na jakiejś internetowej mapie gdzie to jest, w sumie z Krakowa nie tak daleko do Katowic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em Opublikowano 17 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Gdzie oglądałeś te zdjęcia ? Chętnie bym zerknął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość biernik Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 http://maps.google.pl/maps?f=q&hl=pl&a...154495&z=13 to jest między piekłem a antoniowem, podbagienko, z tym ze w google jeszcze nie jest zaznaczone ze jest tam jezioro, jako że piaskownie zalali i utworzyli pogorie 4 [ Dodano: Pon 17 Lis, 2008 22:35 ] Tutaj troche o zalewie http://www.dabrowa.pl/dg_rekreacja_zbiorni...e_pogoria-4.htm jeszcze poszukam jakiś zdjęc z terenów nie zalanych czyli piaskowni "off road-owej" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 No nie mogę, do piaskownicy się umawiają, tylko wiaderek i łopatek nie zapomnijcie A jak kumpela stwierdziła gdy navkę kupowałem, że to zabawka dla "dużych chłopców" to się obruszyłem Hihi, chyba miała rację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osiemzero Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 być może to jest to: http://szczotek9.wrzuta.pl/film/iIglSqHaMI..._piaskownia.mpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.