Skażony Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Witam postanowiłem zamontować maty w lusterkach ( to raczej nie będzie stanowiło problemu ), nurtuje mnie natomiast to, że nie mam zielonego pojęcia gdzie mam się "wpiąć" w instalacji aby to działałow N14 '93. - czy każdym Sunnym jest dedykowane miejsce ? - czy można "wpiąć" się tak aby podgrzewanie lusterek działało jednocześnie z tylną szybą ? i GDZIE - co radzicie , robić samemu czy podjechać do ASO ? Jakie są wymiary szkła w N14 (lusterko) - wie ktoś ? - ruszyłem dupe i zmierzyłem 145x85 mm (to tak na przyszłość) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matmas Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Witam- czy każdym Sunnym jest dedykowane miejsce ? - czy można "wpiąć" się tak aby podgrzewanie lusterek działało jednocześnie z tylną szybą ? i GDZIE - co radzicie , robić samemu czy podjechać do ASO ? Przeszukaj forum - jest kilka(naście) wątków na ten temat. Ja montowałem w Y10 i od przycisku podgrzewania prąd idzie bezpośrednio do tylnej szyby - tam wpiąłem się z kablem, dla spokoju ducha na tym kablu dałem bezpiecznik (1A), kabel "rozdwaja" się na lewe i prawe lusterko (kabel = + zasilania), masę podłączyłem do obudowy. Uważaj przy wyciąganiu szkieł z oprawek i dobrze zaizoluj kable na końcówkach maty. Ja robiłem to samemu - nic trudnego zwłaszcza jak masz instrukcję z forum. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skażony Opublikowano 17 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Dzięki czyli to co wyczytałem to jednak prawda że nie ma przekaźnika no dobra zamówiłem maty - teraz będę "trenował" wyjmowanie szkieł. Ciekawy jestem co mi z tego wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość halski Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 To pochwal się i zrób może jakieś zdjęcia, bo tez ostatnio o tym myslalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.