Gość pisiek.mlody Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 2.0 silnik DI 115km witam posiadam chyba sonde tytanowom i chyba padnieta bo stała wartosc 0.2 mierzona miedzy czarnym a masa woltomierze czy moze zle mierze czytałem forum ale jest bardzo namieszane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 mierzysz miedzy przewodem sygnałowym a masą samochodu ale.... obawiam sie jednak ze roznica w pracy sondy tytanowej od cyrkonowej jest powodem twojego problemu z pomiarem. Polecam. http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic222732.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pisiek.mlody Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 czytałem tego posta ale i tak nie wiem jak sprawdzic czy sonda dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Raf4rb Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Na głównej stronie klubu masz dział Zrób to sam, tam jest opis jak wejść w tryb autodiagnostyki, a tam jest jak sprawdzić sondę lambda, spróbuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pisiek.mlody Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 sprawdzałem wczesniej ani razu nie migła kod 55 tak ze reszta ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 ja wiem ze u mnie inny komp, ale potwierdze - u mnie jak sie wypnie sonde lambde to tez sie check nie zaswieca i nie powoduje zapisania błędu. Ani na kompie od P10 ani od P11 na ktorym jezdze teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 pisiek.mlody przeczytaj tutaj mój post taki dłuższy http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...highlight=sonda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.