Gość marioxxx2 Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgadza się ja też mam z końca 98r , najlepiej zrobisz jak podasz nr vin i oni będą dokładnie wiedzieli jakie masz zamontowane wahacze, ze sprzęgłem jest tak samo w naszym roczniku są dwa rozmiary sprzęgła, tak że najlepiej podać nr vin i będzie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nuri Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 ale kolega pisze o średnicy wewnętrznej tulei wahacza a nie sworzniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 (edytowane) -------- Edytowane 28 Maja 2013 przez mirekg9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi