Robik Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Hello Czy wygluszenie maski silnika wystepuje i w dieslu i w benzynie? Pozdrawiam Robik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Tak Jeśli nie ma to pewnie maska miała ciężkie przeżycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wafel Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 W dieslu napewno ,ale w benzynie?? Ja w swojej p11 1.6 benzyna nie mam wygłuszenia maski, a napewno zadnych przejść ten samochód nie miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysS105 Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 ja w dieslu mam i znajomy w benzynie tez ma widziałem na własne oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robik Opublikowano 21 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Panowie, dzieki za odpowiedzi, a konstrukcyjnie, czy roznia sie czyms maty pomiedzy benzynowa a dieslem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wjck Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 U mnie nie ma a samochód w 100% bez żadnych przygód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sprinter000 Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 W mojej Primce również nie ma wygłuszenia,najwdoczniej z fabryki tak już wyszło,bo gośc od którego kupiłem ją mi mówił i sam sie dziwił,że nie ma tej maty Być może na końcowych edycjach zaczynali oszczędzać na materiale :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marsdorf Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 1.8 benzynka z 2000roku i też nie mam wygłuszenia a autko oprócz drobnych obdarć nic poważniejszego nie przeszło,więc różnie to bywa z tym wygłuszeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sellow Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 A u mnie jest mata na masce. 2001r 2.0 benz. wersja Elegance. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ice Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Tez mam tą mate. Co do tego czy różni się diesel i benzynka to nie sądzę bo maska taka sama. Mate można wyrwać z rozebranej primy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robik Opublikowano 25 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 A wiec czas poszukac tej maty, dziekuje wszystkim za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian Pawelec Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 ja w swoim dieslu mam mate tyle ze jest ona troche podziurawiona... w samochodzie jest bardzo głośno i trzeba coś z tym zrobic. te maty nissanowskie są dość obogie w zwiazku z tym mam takie pytanie... maty od jakich aut mogą jesczce pasowac do p11?? wyczytalem ze od poldka coś pasuje ale tylko te czy jesczce jakieś inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teczowa_tomek Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Ja mam Primerke krajową benzyne 2.0 z 2000r i napewno nie miała wygłuszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jakub_poznan Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Panowie, u mnie mata jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi