Gość mariuszp1979 Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Witam Do wymiany mam tuleje metalowa-gumowe przy tylnych wahaczach. Tylko skąd je wziąć ? Samochód stał w 2 różnych warsztatach, a odpowiedź jedna "rozłożymy zawieszenie, zmierzymy i poszukamy od innego". Byłem na okolicznych szrotach, ale tego modelu nie ma. Skąd wziąć coś takiego ? Czy od N14 albo Primery będą pasować ? Sunny Wagon 2.0 Diesel SLX 1994 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supernissanb12 Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Do wymiany mam tuleje metalowa-gumowe przy tylnych wahaczach. Kolego byłeś w sklepie? Ja do swojego moge w sklepie dostać więc mysle, że do twojego to nie ma problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariuszp1979 Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 A bo w jednym ? Do N14 są od ręki, a nigdzie nie ma tak, żeby facet ze sklepu był pewien. Zresztą, zabawna odpowiedź: Cartex, Garwolin " Z Nissanami tak jest. Nic pewnego. Pan przyniesie te tuleje, a my poszukamy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikey_one Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Ja też miałem ten problem, nawet w IC jak gość przegrzebał wszystkie katalogi, znalazł opisane jako do Y10, wziąłem i musiałem oddać bo to do N14 Nie mogę nawet znaleźć (choć przyznam się, że za głęboko nie kopałem) nawet jakichś numerów katalogowych tych części... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tdkamot Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Odświeżając temat. Czy ktoś wie gdzie kupić te tuleje do tylnego wahacza w Y10. Albo chociaż z jakiego auta będą pasować. Za info serdeczne dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariuszp1979 Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Jeżeli ktoś ma Y10 i mógłby zerknąć na te stronki i powiedzieć czy tak wyglądają te tuleje ? sb-226 No i tę aukcję - dzwoniłem i dowiedziałem się że pasują też do Y10 aukcja allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merid Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 polecam ASO duzo wiecej nie zaplacisz a jakosc duzo lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikey_one Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Tylko, że to są tylne tuleje przedniego wahacza a nie tuleje tylnego zawieszenia... I akurat z dostępem do tych, które wskazałeś nie ma problemu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.