Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[Y10] Tuleje metalowo-gumowe tył

Gość mariuszp1979

Rekomendowane odpowiedzi

Gość mariuszp1979

Witam

Do wymiany mam tuleje metalowa-gumowe przy tylnych wahaczach. Tylko skąd je wziąć ?

Samochód stał w 2 różnych warsztatach, a odpowiedź jedna "rozłożymy zawieszenie, zmierzymy i poszukamy od innego". Byłem na okolicznych szrotach, ale tego modelu nie ma. Skąd wziąć coś takiego ? Czy od N14 albo Primery będą pasować ?

Sunny Wagon 2.0 Diesel SLX 1994

Do wymiany mam tuleje metalowa-gumowe przy tylnych wahaczach.
Kolego byłeś w sklepie? Ja do swojego moge w sklepie dostać więc mysle, że do twojego to nie ma problemu

Gość mariuszp1979

A bo w jednym ? Do N14 są od ręki, a nigdzie nie ma tak, żeby facet ze sklepu był pewien.

Zresztą, zabawna odpowiedź:

Cartex, Garwolin " Z Nissanami tak jest. Nic pewnego. Pan przyniesie te tuleje, a my poszukamy"

Ja też miałem ten problem, nawet w IC jak gość przegrzebał wszystkie katalogi, znalazł opisane jako do Y10, wziąłem i musiałem oddać bo to do N14 :(

Nie mogę nawet znaleźć (choć przyznam się, że za głęboko nie kopałem) nawet jakichś numerów katalogowych tych części...

• 3 miesiące temu...
Gość tdkamot

Odświeżając temat. Czy ktoś wie gdzie kupić te tuleje do tylnego wahacza w Y10. Albo chociaż z jakiego auta będą pasować. Za info serdeczne dzięki.

• 3 tygodnie później...
Gość mikey_one

Tylko, że to są tylne tuleje przedniego wahacza a nie tuleje tylnego zawieszenia... I akurat z dostępem do tych, które wskazałeś nie ma problemu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...