eszi Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 z ustalen wynika czwartek (za tydzien) po 16, Kuba ma zadzwonic i zarezerwowac ten termin, Mineralna 50zl 3 pomiary, no chyba ze cos sie zmienilo, ale watpie No to super! 2 pomiary PB+ 1 lpg. No muszę się porządnie na lpg wystroić :027: Ciekawe jak się teraz bedzie przedstawiał wykres po wymianie stożka i końcowego, oby było lepiej nie gorzej :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Jest jakaś lista, ograniczona ilość miejsc czy można podjechać z Wami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Kenet, jedzie kazdy kto chce, takze jak masz czas/ochote to przybywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Jest jakaś lista, ograniczona ilość miejsc czy można podjechać z Wami ? Wpadaj jesteś z NOS więc tym bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 eszi, a co to ten NOS jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 eszi, a co to ten NOS jest? no ty wiesz najlepiej Nissan Opel Seat chyba dobrze pamietam? Coś tam ogarniacie wspólnie, szczegółów nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 eszi, a co to ten NOS jest? "nos" mówi sie jak chcesz ogarnąć coś do nosa :diabel2: np. chusteczki Apsik :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 To jakby co trzymajcie dla mnie miejsce, jak tylko czas pozwoli to przyjadę. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 eszi, czyli wiesz/pamiętasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Kenet, pamietaj ze to za tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 eszi, czyli wiesz/pamiętasz coś tam wiem, ale oświeć mnie konkretnie na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jemiol7 Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Jeśli można to i ja się pisze na hamowanko. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Jasne że mozna. Zaraz otwieram listy i wpisuję chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Coobcio: czarna xkarola, po przejściach u Ciebie i.... srebrna Honda VTI 6 gen./160 KM ? kumpla xkarola, czyli cegły Jak dam radę, to podjade posłuchać Proszę dopisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 1. JA - Almera 1,4 2. eszi - P11 2.0 dolot + wydech 3. xKarol - P10 GT + uzdrowienie i mod rozrządu 4. ROKI - P10 2.0 + Dolot, wydech i Ecu master 5. znowu JA ale sunnym GTi... 6. jemiol7 - Ibiza GTi 7. kenet - Astra GSi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 1. JA2. eszi 3. xKarol 4. ROKI 5. znowu JA 6. jemiol7 a Remek??? i gti 5d ??? ja 4 : powinienem byc conajmniej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 1. JA2. eszi 3. xKarol 4. ROKI 5. znowu JA 6. jemiol7 a Remek??? i gti 5d ??? ja 4 : powinienem byc conajmniej 2 2-gi to ja jestem ale do pomiaru mogę być 4-ty, niech ci będzie roki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Relax, przecież to nie kolejka do kasy w realu w wigilię... Ja na koniec listy idę tak czy siak bo pewnie nie zdążymy z jemiołem równo na 16tą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 1. JA - Almera 1,42. eszi - P11 2.0 dolot + wydech 3. xKarol - P10 GT + uzdrowienie i mod rozrządu 4. cegła Honda VTI 6 gen./160 KM pierwszy raz 4. ROKI - P10 2.0 + Dolot, wydech i Ecu master 5. znowu JA ale sunnym GTi... 6. jemiol7 - Ibiza GTi 7. kenet - Astra GSi 8. Remek??? i gti 5d ??? ale co...???? jak już piszesz. - nie denerwuj się , ale kolejka ustawia sie dopiero na hamowni, a nie tutaj. P.s. czerwona jako świadek wysiłków mocarzy też przyjedzie popatrzeć :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 przeciez zartuje :one: tam bylo jakbyscie nie widzieli, o 16 to ja z łomianek wyjade bede ok 16,30 :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 To zapisz się, czym przyjedziesz- może hulajnogą , co zmajstrowałeś, i w ogóle. Jakiś standard musi być. zacyuj i dopisz się jak... biały.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 To zapisz się, czym przyjedziesz- może hulajnogą , co zmajstrowałeś, i w ogóle. Jakiś standard musi być. zacyuj i dopisz się jak... biały.... Ale ty sie zrobiłeś nerwus... Pani Żona Ci nie daje .(tomek nie obraź sie ) Swoją drogą zapowiada sie ciekawie, to nie to co nudny spot gdzieś na parkingu :580:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Coobcio, sluchy mnie doszly o hamowni, takze mam pytanie czy cos sie zmienilo co do cen i ilosci pomiarow??? W sumie to i tak pojade, ale znajomy tez chce podjechac i ostatnio jak gadal co cos nie tak bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 byłem tydzień temu na Mineralnej - cena była 50 zł za 2 strzały: na Pb i LPG dla grupy na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 no i luks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi