eszi Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 byłem tydzień temu na Mineralnej - cena była 50 zł za 2 strzały: na Pb i LPG dla grupy na pewno to bez rewelacji, bo tam(chyba) nie ma klimatyzacji? Pomiary na pewno bedą zawyżone ze wzgledu na pogode. W Energy Gas na ul. Ostrobramskiej niedługo otwierają klimatyzowaną hamownie za 50 zł, dla nas 2 pomiary i stała temp. więc dokładniejsze wyniki modów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Temperatura zmienia się cały czas. Nikt nie wybiera najniższej, żeby było więcej. Nie o to chodzi. Ja zmierzę, jak coś zrobię w ścisłej współpracy z Coobciem. eszi , don't worry, be happy ... :one: daje ! / czasami Chodziło mi, żeby był porządek i łatwiej się dogadać z hamownią. Przecież ja tym razem nie biorę udziału. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Temperatura zmienia się cały czas. Nikt nie wybiera najniższej, żeby było więcej. Nie o to chodzi. Ja zmierzę, jak coś zrobię w ścisłej współpracy z Coobciem. eszi , don't worry, be happy ... :one: daje ! / czasami Chodziło mi, żeby był porządek i łatwiej się dogadać z hamownią.Przecież ja tym razem nie biorę udziału. pozdro Tomku chodzi mi tylko o to że, by wyniki były prawidłowe i dokładne to: -trzeba hamować sie na jednej i tej samej hamowni(najlepiej); -temperatura przy pomiarach powinna być jednakowa niezależnie od pory roku(klima w tym pomaga); -i jeszcze kilka innych parametrów których nie chce mi sie przytaczać, bo konkretnie chodził mi o te. Co do porządku to zgadzam sie, powinien być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Witam, chcę się tylko upewnić czy jutro event aktualny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Witam, chcę się tylko upewnić czy jutro event aktualny? No raczej jest, ja czekam z niecierpliwością bo dalsze mody w drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Jutro od 15:00 można się zbeirać i mierzyć no i YARKO został powiadomiony, ciekawe co tam wypluje jego SR20VE najmocniejsze w PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 No ciekawe. Podbiję oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Ja będę z Jemiołem ok. 16. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Ja będę z Jemiołem ok. 16. Pozdro. Bede około 16:30 i wezmę to co obiecałem niektórym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 eszi, Tak jak pisałem ja mam tarcze inne niż Ty posiadasz, 284mm z Vectry A 2.5 V6. Widzimy się na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 eszi, Tak jak pisałem ja mam tarcze inne niż Ty posiadasz, 284mm z Vectry A 2.5 V6. Widzimy się na miejscu. Wymierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Ja bede ok 16:30 i licze Coobcio na obiecane ustawienie zapłonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nestor Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zamieszczam screena z dzisiejszego hamowanka grupowego. Po tym jak Coobcio ustawil zaplonik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwinto Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Tak to sie prezenuje dzisiaj. Generalnie przybyło. Dlaczego: -wywalony EGR -wywalony katalizator - i najważniejsze, właściwy kolektor ssący (UK73CL) Wczesniej wygladało to tak: hamowanie czerwonej P10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopen Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Powrót seryjnego filtra i coobcio - "magic hand" kręcił zapłonem Wynik : banan na mojej twarzy:-) . Teraz poszukamy zaginionych newtonów. W przyszłym tygodniu chyba zameldujemy EcuMastera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Moja almerka także miło 103KM i 121Nm - kolektora dodał 6KM i 4Nm mimo że dedykowany do 1,5 Najciekawsze w dzisiejszym dniu było kręcenie rozrzadem w SR20VE - nie wiedziałem że tak doproacowany silnik tak dobrze na to zareaguje :D Oraz pojedynek ESI Vs. Bulit :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sektorone Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 No to i ja się "pochwale" ;-) Mój "piekny" terenowy Sunny Gti w pięciu drzwiach: 2.0 seria + ECUmaster niewystrojony +/- brak końcowego tłumika 150KM/179Nm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 156/193 niu ukrywam ze liczylem na 16X/19X :zly: takze jestem rozczarowany, za to pomierzylem dzis g-techem i najlepszy czas 7,02 i rozporka przyszła, tylko tych KM malo [ Dodano: Czw 04 Gru, 2008 21:30 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Coobcio: ciekawe co tam wypluje jego SR20VE najmocniejsze w PL Yarkoo, gratulacje :one: 215KM i ....? Nm. Prosimy o wykresik.to woda na młyn dla wszystkich SR20VE Przetarłeś szlak do sprawdzonych modów, które nie zrujnują własciciela. No i do tego lekka buda, czyniąca cuda p.s. Roki i Bullitt gratuluję :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 sektorone, No co ty gadasz jaki ten ECU master nie wystrojony - owszem był strojony ale na jebał psa a to jest różnica !! xtomek, no szlaki powoli się przecierają - jak ja się ciesze że robię to co kocham :) Moja i YARKO duma: - będzie lepiej, raz auto nigdy nie było dobrze dostrojone pod nowe wałki (tzn. na hamowni) no i czeka nas jeszcze kręcenie wałeczkami Tomku teraz kolej na ciebie - tzn przestawienie rozrządziuku :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yarkoo Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 dzięki, ale gratulacje należą się przede wszystkim Coobciowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 A no i zauważyłem że dla bardziej wysilonych SR20 lepiej sprawują się krótkie doloty niż CAI... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Sprzęt Jarka zabija :!: Bardzo przyjemnie się patrzy jak wraz z kręceniem zapłonu rośnie moc. Coobcio zaczynał od okolic 205KM a skończył na 214. Gratuluję panowie [ Dodano: Czw 04 Gru, 2008 21:45 ] Chłopaki z "NOS Teamu" nie mogli się nadziwić temu kręceniu zapłonem :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nestor Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Coobcio: Ja jeszcze czekam na jakas mala przejazdzke jako pasazer w czerwonym scigaczu Dzisiaj jak opowiadal Xtomek to az mnie korcilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Wjeżdżamy w to !!!! , zwłaszcza, że czerwona ma odrobinę lepszy moment i nie ma wałków..... z 16-ki VE. Ta zabawa naprawdę wciąga. Ale parking to była katastrofa. p.s. daj wykresik xkarola, bo nie dostał wydruku. Pomyślimy, co tam jeszcze u niego jest nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi