Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Wspolne hamowanie

Gość ROKI
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

PMW, Zanim zrobisz nowy wydech powinieneś z tym tomalowym odwiedzić hamownię...

Raz im coś się uda a raz generuje straty...

Co się przejmujesz tą drugą sondą jest patent na to - rurka 3-4 cm ze zwężką w środku i po problemie...

Wrzucaj 4-2-1 kolektor i rób jakiś sensowny wydech - poczujesz różnice ile to można takim zamulaczem śmigać 1300kg ;)

Powiem ci szczerze że nowy wydech nie wiele ci da obstawiam jakieś 2-3KM i moze z 5Nm dojdzie...

GT żeby miała moment to trzeba mod rozrządu zrobić :D

Powiem ci szczerze że nowy wydech nie wiele ci da obstawiam jakieś 2-3KM i moze z 5Nm dojdzie...

GT żeby miała moment to trzeba mod rozrządu zrobić

ale wiesz że 2,5 cala nie robię tylko po to żeby było :)...

pewna firma ma na sprzedaż catcamsy roller 282/275 - w sam raz dla mnie :) były użyte do budowy rajdowej almery w klasie a7 i okazało sie że do 180 kucy wydały bez obróbki łba i regulowanych kółek - dla nich to było mało wiec zrobili łeb na mechanice i wsadzili bardziej męskie wałki... wałki są jak nowe, założone i zdjęte :) akurat na ulice,

mam okazję nabyć po atrakcyjnej cenie ;) jak zwykle zresztą

Zaraz zaraz ja bardzo dobrze znam te almere... i przechodziła przez nas jak rególarnie pracowałem w rally project :P

Nigdy mechaniki nie miała tylko przejście na głowice z Priemry P10 zwykłej ze dzwigienkami ślizgowymi... prawda jest taka że silnik jak był seryjny to auto lepiej jeździło niż na tych wałkach i dłubaninach w TRAX Racing... :D

a może wałek ssący jest nie tegens z De

Sprawdzalismy z Coobciem i jest ok, co smieszne jest jeszcze w bardzo dobrym stanie ;) podejrzewamy ze cos z apratem zaplonowym ...

Ty niedowiarku, zapisz sie gdzie trzeba............ :P

[ Dodano: Pon 08 Gru, 2008 22:06 ]

Masz go w prezencie na dzisiejsze 21 urodziny

xtomek

Wszystkiego najlepszego!!! oczko mamy ;)

No i kurde dupcia babci, to nie to, aparacik xkarola gites. A małpa zmulona. Troche chyba poszło do przodu, po przyspieszeniu zapłonu i może w końcu będzie seria shamowana. :|

No bo się czerwona szykuje do ataku :P Przygotowana dzisiaj przez Coobcia z rozrządzikiem.

Zobaczymy ile wyjdzie bez wałeczkow ;)

• 2 tygodnie później...
eszi, chyba sobie sciagnoles juz wczesniej razem z reszta zainteresowanych :D

[ Dodano: Sob 20 Gru, 2008 16:58 ]

majlem poszlo

No właśnie jakoś tylko mój miałem i potrzebowałem inne, ale dzieki Bullittowi mam już, ale dzieki Roki za fatygę