Coobcio Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 PMW, Zanim zrobisz nowy wydech powinieneś z tym tomalowym odwiedzić hamownię... Raz im coś się uda a raz generuje straty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Co się przejmujesz tą drugą sondą jest patent na to - rurka 3-4 cm ze zwężką w środku i po problemie... Wrzucaj 4-2-1 kolektor i rób jakiś sensowny wydech - poczujesz różnice ile to można takim zamulaczem śmigać 1300kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 PMW, Zanim zrobisz nowy wydech powinieneś z tym tomalowym odwiedzić hamownię...Raz im coś się uda a raz generuje straty... przecież byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Powiem ci szczerze że nowy wydech nie wiele ci da obstawiam jakieś 2-3KM i moze z 5Nm dojdzie... GT żeby miała moment to trzeba mod rozrządu zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Powiem ci szczerze że nowy wydech nie wiele ci da obstawiam jakieś 2-3KM i moze z 5Nm dojdzie...GT żeby miała moment to trzeba mod rozrządu zrobić ale wiesz że 2,5 cala nie robię tylko po to żeby było ... pewna firma ma na sprzedaż catcamsy roller 282/275 - w sam raz dla mnie były użyte do budowy rajdowej almery w klasie a7 i okazało sie że do 180 kucy wydały bez obróbki łba i regulowanych kółek - dla nich to było mało wiec zrobili łeb na mechanice i wsadzili bardziej męskie wałki... wałki są jak nowe, założone i zdjęte akurat na ulice, mam okazję nabyć po atrakcyjnej cenie jak zwykle zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zaraz zaraz ja bardzo dobrze znam te almere... i przechodziła przez nas jak rególarnie pracowałem w rally project Nigdy mechaniki nie miała tylko przejście na głowice z Priemry P10 zwykłej ze dzwigienkami ślizgowymi... prawda jest taka że silnik jak był seryjny to auto lepiej jeździło niż na tych wałkach i dłubaninach w TRAX Racing... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Rozrządzik na dzień dobry :diabel2: W poniedziałek będzie :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkarol Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Bleeeee :zly: a moja nie jezdzi .... walona granica 138 KM ;/ ale plusy sa ... poprawil sie wykres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 walona granica 138 KM ;/ a może wałek ssący jest nie tegens z De Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkarol Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 a może wałek ssący jest nie tegens z De Sprawdzalismy z Coobciem i jest ok, co smieszne jest jeszcze w bardzo dobrym stanie podejrzewamy ze cos z apratem zaplonowym ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Masz go w prezencie na dzisiejsze 21 urodziny xtomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Masz go w prezencie na dzisiejsze 21 urodzinyxtomek Wszystkiego najlepszego!!! oczko mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 No panowie 18.12.2008 r. podobno znowu hamowanko(ale niech Coobcio potwierdzi), szykować mody . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Ty niedowiarku, zapisz sie gdzie trzeba............ [ Dodano: Pon 08 Gru, 2008 22:06 ] Masz go w prezencie na dzisiejsze 21 urodzinyxtomek Wszystkiego najlepszego!!! oczko mamy No i kurde dupcia babci, to nie to, aparacik xkarola gites. A małpa zmulona. Troche chyba poszło do przodu, po przyspieszeniu zapłonu i może w końcu będzie seria shamowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 No panowie 18.12.2008 r. podobno znowu hamowanko(ale niech Coobcio potwierdzi), szykować mody . Kurcze jak szybko, nawet niezdazylem zatankowac od ostatniego razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 No bo się czerwona szykuje do ataku Przygotowana dzisiaj przez Coobcia z rozrządzikiem. Zobaczymy ile wyjdzie bez wałeczkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Niby sezon zimowy, ale Panowie nie spia i zbroja auta na przyszly sezon, tylko pozazdrosciv :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Wszystkie wykresy jakie mam z dzisiaj http://rapidshare.com/files/170288643/hamo....12.08.rar.html Roki link już nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 eszi, chyba sobie sciagnoles juz wczesniej razem z reszta zainteresowanych [ Dodano: Sob 20 Gru, 2008 16:58 ] majlem poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 eszi, chyba sobie sciagnoles juz wczesniej razem z reszta zainteresowanych [ Dodano: Sob 20 Gru, 2008 16:58 ] majlem poszlo No właśnie jakoś tylko mój miałem i potrzebowałem inne, ale dzieki Bullittowi mam już, ale dzieki Roki za fatygę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi