Gość maacieq Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Słuchajcie podczas jakichś tam ostrzejszych zimowych nawrotów (ręczny albo przy podjeździe czy na leżącym policjancie na podjazd zapalają mi się otwarte drzwi. buda się gnie - bo ma to chyba z tym związek.??? Maił ktoś taki problem z czujnikami krańcowymi?? PS. czekam na wymianę tylnich amorków, bo odczuwalnie są na zero a wcześniej tak nie miałem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 maacieq druga możliwość to któryś ze styczników nawala, w końcu mają prawo. W sunnym miałem historię trochę odwrotną w sensie otwieram drzwi a tu się nie zapala. Wymiana stycznika i po kłopocie. Lecz to nie wyklucza twojej tezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NismoMan Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Powiem tak miałem takie coś w swojej nysce i wykręciłem wszystkie te przełączniki w drzwiach i po rozbierałem je poczyściłem blaszki i troszkę je porozginałem i naciagłem sprężynkę i było okej wiec polecam spróbować to samo Ale ostrożne byś nie pourywał zatrzasków - troszkę się trzeba nagimnastykować i będzie git złóż w dobrej kolejności Być możne to pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marceli Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Buda pewnie troche pracuje,ale raczej nie na tyle żeby zapalać krańcówki(ę). Choć może i któraś tak sie wyrobila(podtarła) że ma tak malutki luz że to wystarczy. Generalnie podpisuje się pod przedmówcami.Raczej to wina samej krańcówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 bo już w paru autach to widziałem.. podczas nawrotów na ręcznym :diabel2: macie rację chyba że krańcówki mają luz i nie wiele im trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NismoMan Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Choć może i któraś tak sie wyrobila(podtarła) że ma tak malutki luz że to wystarczy. One są wyrobione moje jak czyściłem były trochę zabrudzone i blaszki miały minimalny styk(tylko mały łuk elektryczny powstawał miedzy nimi) pewnie maacieq ty tez tak masz bo poco kupować nowe krańcówki jak możesz sam to zrobić i w 30min wszystkie zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KarolGalek Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 ja rozwiązałem to tak że podłozylem tam kawałek gumki na klej pomogło miałem identyczny problem nie buda sie gnie tylko te czujniki z czasem łapia coraz głębiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zecikk Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 dokladnie. lapia blizej blachy.zwieraja do masy i swiatelko swieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike_83 Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Na szrocie mozna kupic za grosze.W ASO 110 zlotych jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szymekTST Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Witam, Mam ten sam problem z tą zapalającą się kontrolką otwartych drzwi , tylko u mnie jak zamknę budę to kontrolka przygasa i tylko się tli , nie zawsze to występuje , za zwyczaj na zakrętach a potem gaśnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 ja odnalazłem wadliwy czujnik (prawy tył) ale niestety przeczyszczenie go nic nie dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi