Gość KubusChorzow23 Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Witam wszystkich. Od niedawna jestem posiadaczem N-14, model zakupiony był w polskim salonie a co za tym idzie jest to kompletna golizna. Moje pytanie brzmi czy ktoś z forumowiczów zakładał do n-14 kompletne wspomaganie? Tego akurat najbardziej mi brakuje a chciałbym wiedzieć czy są duże trudności z wymianą maglownicy bez wspomagania na taką ze wspomaganiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bujany Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 nigdy tego nie zrobiłem z braku czasu ale kumpel który przekładał w swoim mówił że było to banalnie proste i żadnych problemów nie miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skażony Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 ciekawe bujany - pogadaj z kumplem jak on to zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bujany Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 ok, jak go złapię na necie to zapytam bo fizycznie dzieli nas dość spora odległość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Daniels Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Ja na dniach będę montował wspomaganie ,już mam wszystkie graty poza paskiem. Postaram się spisać spostrzeżenia i może zrobię jakiegoś tutoriala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skażony Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 bybyłbym dozgonnie wdzięczny i przy okazji zrób "kosztorys" tego przedsięwzięcia (czasem jest to nie opłacalne :/ ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziro Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 ello koszt gratów to jakieś 200-300 zł montaż nie jest trudny.najgorzej jest z wyciągnięciem maglownicy tzn odkręceniem śrub mocujących gumową osłone łączenia z krzyżakiem.trzeba się nieźle nagimnastykować .poza tym wszystko idzie elegancko. p.s. nie zapomnij o ustawieniu zbieżności po całym zabiegu coby Ci oponek nie ciął. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skażony Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Człowieku jak mi te graty wszystkie dostarczysz za 400 to biorę ( nie ma mowy żeby było taniej) Człowiek który sie zna na tym mi wycenił na min 800 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Daniels Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Mi jest ciężko powiedzieć ile by to wyniosło bo graty wziąłem z mojego poprzedniego auta, musiałem dokupić tylko jeden waz i pasek Trzeba popatrzeć na allegro. Na pewno najdroższa będzie maglownica ,reszta to śruby:P 400 można wyciągnąć ,ale 800 to za części w idealnym stanie chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziro Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 wiem za ile kupiłem cały komplet.jak masz wywalić 800 zł na części to daj sobie spokój.ja dałem : maglownica 80zł pompa 100 zbiorniczek 40 mocowanie pompy 40 pasek 10 zł te części były wystawione na allegro. zadzwoniłem tam i kupiłem cały komplet za 210 zł. jak troche się porozglądasz to znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gracek Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Mam pytanie! Czy wspomaganie od 100NX będzie pasowało do Sunny N14? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziro Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 powinno pasować.100nx pod względem technicznym to brat bliźniak sunnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cylo88 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Ja tez mam zamiar wstawic sobie wspomaganie i chcialem sie spytac czy moge zalozyc pompe od mazdy 626 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi