Gość ESS-MOTO Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Witam mam problem wczoraj mi przymarzły wycieraczki przedniej szyby i przez przypadek je włonczyłem przed rozmrozeniem i mam pytanko czy ktos miał taki problem w Primerce co mogło sie spalic Prosze opodpowiedz jutro musze jechac do pracy a w taka pogode bez wycieraczek bedzie cieszko a sam bede szukał błedu ze 2 dni. -Bezpieczki pod kierownica wygladaja na dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pen Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 albo styki albo silniczek już poszedł. Proponuje odkręcioć silniczek i wyczyscić styki i ewentualnie powyginać blaszki. Poandto jak będą odpięte wycieraczki od silnika to sprawdzić czy ramiona chodzą cięzko. jełsi tak to rozkręcić wycieraczki , wyczyścić i nasmarowac. Styki sie wypalają jak ramiona cięzko chodza. poporstu większy pobór prądu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.