Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[P11/WP11] nie otwieraja sie drzwi i nie dzialaja el. szyby

Gość obi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam nastepujacy problem ostatnio wsiadajac do auta nie otwieraja mi sie drzwi od pasazera i z tylu od kierowcy co z tym idzie nie dziala zadna szyba od sierodka tez sie nie chca otworzyc moze mial ktos kiedys taki problem bede bardzo wdzieczny za pomoz

Pozdrawiam

Nissan ma system antynapadowy. Musisz nacisnąc dwa razy pilotem aby otworzyć wszystkie drzwi, albo urzyć przycisku z kłódką na desce rozdzielczej koło kierownicy, albo otworzyć z klucza. Co do szyb to może wcisnołeś blokadę w panelu sterowania szybami u kierowcy( ten przekreślony przycisk ) Czasem proste jest zawiłe :)

Nissan ma system antynapadowy. Musisz nacisnąc dwa razy pilotem aby otworzyć wszystkie drzwi, albo urzyć przycisku z kłódką na desce rozdzielczej koło kierownicy, albo otworzyć z klucza. Co do szyb to może wcisnołeś blokadę w panelu sterowania szybami u kierowcy( ten przekreślony przycisk ) Czasem proste jest zawiłe :)

W P11 też, bo mi się wydaje, ze od P12 zaczełi to robić. Ja miałem oryginał pilota i działał jak kazdy inny.

co działa szyby czy drzwi bo nie sprecyzowałeś

Pen przeczytaj to jeszcze raz dokładnie :)> Ja w swojej po liftingu tak mam.

Być może że w starszych tego nie ma.

jak drzwi sie nie otworza wtedy szyby tez nie chodza przy otwieraniu zawsze zaswieca sie swiatelkow srodku teraz juz sie nie zapala przez co drzwi z kluczyka otwieraja sie tylko od kierowcy natomiast od pasazera z przodu i kierowcy z tylu nie chca sie otworzyc jedynie co jeszcze sie otwiera to tylni pasazer ale recznie :/

co działa szyby czy drzwi bo nie sprecyzowałeś

Pen przeczytaj to jeszcze raz dokładnie :)> Ja w swojej po liftingu tak mam.

Być może że w starszych tego nie ma.

czytam, czytam, i dobrze czytam. Ja mam przed liftingiem P11 i tylko szyby mozna blokowac . A drzwi jak otwierać to wszystkie. Po liftingu to chyba już P11.144

Zajżyj do poradnika Haynes, może tam znajdziesz odpowiedż, bo, ja nie potrafię ci pomóc.

To dziwne że nie otwierają się pozostałe od środka, bo naet jak aku siądzie to powinno się dać otworzyć. Dla mnie to wygląda jakby coś z centralką o zamków było nie tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...