Gość tyniu Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Witam! Jaka żaróweczka jest w podswietleniu tablicy rejestracyjnej w N14 3 drzwi! Proszę o szybka odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Pewnie jak w większości , żarówka W5W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość habaj Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Tak na 100% żarówka W5W (taka jak w podśwetlanie prędkościomierza czy też postojówek), niedawno wymieniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariand87 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 a ma ktoś patent na odkręcenie tych śrub przy kloszu, bo u mnie zardzewiały i nie chcą puści, nawet wd nie dało rady. Myślę nad rozwierceniem ich - ale wolałbym tego uniknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ronin00 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 ja chwyciłem takimi wąskimi szczypcami i poszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szmitowy Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 a ma ktoś patent na odkręcenie tych śrub przy kloszu, bo u mnie zardzewiały i nie chcą puści, nawet wd nie dało rady. Myślę nad rozwierceniem ich - ale wolałbym tego uniknąć. Mam ten sam problem i zacząłem od pokrywy bagażnika tzn zdjąłem maskujący plastik(chyba się uda dostać do tych śrubek od tyłu) i biorę się za robotę jednocześnie zajmę się silniczkiem od wycieraczki bo po zimie padł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cylo88 Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Ja juz przerabialem ten temat u siebie i poszlo tylko od srodka A lecialo to tak odkrecamy caly pastik od klapy jakies 6 nakretek nastepnie z tego plastiku mozemy odkrecic od srodka 2 czarne plastiki do ktorych sa przykrecone obudowy na zarowki one pojda napewno bo sa wkrecone wplastki w przeciwienstwie do tych 4 one sa przykrecone do blaszek jak to juz roskrecimy to bierzeny kontowkie i tniemy wkrety przy blaszkach bo i tak ich nie da sie wykrecic i wtedy wam juz pojdzie a potem nowe wkrety i blaszki trzeba z grobszej blachy zrobic i zrobione i najlepiej wstawic zarowki na diodach i gotowe [ Dodano: Wto 05 Maj, 2009 20:34 ] A no i dodam ze te wkrety to przy samych blaszkach trzeba ciac nawet troche w te blaszki mozna wiechas i najlepiej to potem kombinerkami zerwac mi sie tak udalo to zrobic a przy okazji dobrze jest umyc te przezroczyste plastyki od zarowek a taki efekt jest na bialych diodach http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/90b689512df53898.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sakal Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Witam! Jaka żaróweczka jest w podswietleniu tablicy rejestracyjnej w N14 3 drzwi! Proszę o szybka odpowiedź Wyciągnij to się dowiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość canidus Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Razem z żarówkami dobrze jest też założyć nowe śruby ale takie żeby nie rdzewiały. to nam oszczędzi kłopotu w przyszłości (albo nowemu właścicielowi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cylo88 Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Kolega canidus dobrze mowi ja zalozylem ocynkowane i w kazdej chwili moge je juz wkrecac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi