Gość lukaszs Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Witam, ktos posiada i moglby sie podzielic ksiazka serwisowa w jez. polskim do nissana X-trail T30 ? lukaszs@gmail.com Bede wdzieczny:) P.s. nie podoba mi sie w tym aucie sprzeglo :< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MonteChristo Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 ja mam po angielsku jak chcesz!ale po polsku tez by mi sie przydala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adamst Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Mam instrukcję po polsku do T31, podobno się pokrywa :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MonteChristo Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 zeskanujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vazaha Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 zeskanujesz ? Hej koledzy, mowicie o "ksiazce servisowej" czy o Instrukcji obslugi - to sa rozne rzeczy. Ksiazka servisowa w j. polskim by sie przydala ale niemal nie do zdobycia, Instrukcja T30 bez klopotow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukaszs Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 ja poszukuje obu rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andy3d Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 witam być może komuś się przyda kompletny serwis manual do Nissan X-Trail II (T31) link do pliku sciągnąć, rozzipować (Rar'em) i albo nagrać na CD (całość ma 700Mb, plik ISO) albo podpiąć jako obraz dysku (np Nero Image Drive) pozdrawiam andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tim Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Dzięki za link będzie co studiować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maac Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Link nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jacck Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 zgadza sie, link nie dziala pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andy3d Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 zgadza sie, link nie dzialapomocy ten powininen działać :-) http://www.megaupload.com/?d=UU9KVG6T andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tim Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 ja pobrałem z pierwszego link-u , jeszcze wtedy działał, jest co czytać dzięki andy3d, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wozik Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Witam poszukuję instrukcji w języku polskim do X'a 2005r T30 2,2 dci. Czy Ktoś posiada i może udostępnić najlepiej pełną lub moze ważniejsze fragmenty: Na czy szczególnie mi zależy: 1. opis deski rozdzielczej, kontrolki + opisy do nich 2. tabela żarówek 3. tabela bezpieczników 4. korzystanie z napędów /tyle że to gdzie s na forum juz widziałem/ Szalona prośba - ale najlepie byłoby zdobyć całą instrukcję /jest tego sporo ale może chciałoby się komuś to zeskanować i udostępnić ??? Poszukuję jeszcze ksiązki serwisowej, oryginalnej, polskiej. Kupiłem autko bez książki i chciałem od momentu zakupu prowadzić sobie wszystkie przeglądy, wpisy /oczywiśie nie w ASO/ w książce. NA allegro niestety nie widzę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jankbkak Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Skąd: Tarnobrzeg Wysłany: Czw 19 Mar, 2009 10:12 Witam poszukuję instrukcji w języku polskim do X'a 2005r T30 2,2 dci. Czy Ktoś posiada i może udostępnić najlepiej pełną lub moze w czesc mam instrukcje obsługi i książke gwarancyjną po polsku do T30 z 2003 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość art2850 Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Skąd: Tarnobrzeg czesc mam instrukcje obsługi i książke gwarancyjną po polsku do T30 z 2003 roku hej jankbkak a mógłbyś się jakoś nią podzielić? pzdr art Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jankbkak Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 art2850, jasne że tak potrzebuje adres i które działy CIE interesują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wozik Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Witam wysłałem Ci swoje dane i co mnie interesuje na maila prywatnego . dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kodi Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Chciałbym jeszcze raz w tym miejscu podziękować jankbkak za skan ksiązki, którą wczoraj otrzymałem. Ach, że sa jeszcze tak uprzejmi ludzie na tym świecie. Serce się raduje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wozik Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Masz calutko Instrukcje obsługi czy ksiązke serwisową ? mnie interesuje całość :) lub przynjamniej fragmenty: DZIAl 2: str 7-15 DZIAL 4: str 19-24 DZIAL 5: str 1-6, 19-22 DZIAL 6: str 8 /nigdy nie wiem co w której kolejności podpinamy :)/ DZIAL 8 str 7-18, 22-24, 26-40 DZIAL 9: str 7-8 może ktoś mi podesłac na e-miala: wozniak.grzegorz@wp.pl będę bardzo wdzięczny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukaszs Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 ja rowniez poprosze lukaszs@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misster Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 jezeli mozna mistter@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lusowiak Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Ja też proszę. Jestem starej daty i nie znam zadnych języków prócz rodzimego mój adres to pas11@wp.pl Duze dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vite Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 można poprosić vite@interia.pl W ogóle - gdzie i za ile można kupić polską instrukcją obsługi do X-Traila ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jankbkak Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 panowie w święta będę miał trochę czasu to postaram się zeskanowac a koszt takiej książki to flaszka od łebka ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vite Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 ... nawet dwie postawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi