misster Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 cala ksiazka to niezla gratka:) podaj numer konta to wplacimy jakies datki na swieta:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adamst Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Dołożę się chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jankbkak Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 PANOWIE-PANOWIE o żadnej kasie niema mowy ale każdy z was będzie mi wisiał flaszke i jak się spotkamy to wypijemy co nieco a wracając do książki jeśli ktoś niema drukarki lub skanera mogę zrobic gotową książkę tylko to w póżniejszym terminie :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dan_kan Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Z braku czasu nie czytałem wszystkich postów i mam nadzieje, że nie dubluje.. Polecam strone www.nissan4u.com są tam wszystkie rysunki, nry części przydatne przy demontażu/wymianie dla wszystkich roczników i wszystkich modeli nissana Z pozdrowieniami Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kodi Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Z braku czasu nie czytałem wszystkich postów i mam nadzieje, że nie dubluje..Polecam strone www.nissan4u.com są tam wszystkie rysunki, nry części przydatne przy demontażu/wymianie dla wszystkich roczników i wszystkich modeli nissana Z pozdrowieniami Daniel Już ktoś to kiedyś zapodał, ale to nie przeskadza. Nieraz ciężko dojść do czegoś na forum, więc warto przypominać co jakiś czas. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SKYE Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Od paru dni posiadam X-Traila. Nie działają światła awaryjne. Czy mogę prosić o przysłanie książki po polsku ? Mój mail jlegowik@aol.com . Bardzo byłoby to pomocne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wacio Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Witam !! Od wczoraj jestem posiadaczem autka . Byłbym wdzięczny za instrukcję użytkowania, a jak czytałem wyżej takowa krąży pomiędzy dobrymi ludżmi . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość swim33 Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 witam ja tez jestem nowy na forum .prosba o instrukcje obslugi po polsku (mam po francusku i z neta zciagnalem po ang)bylo by super jak ktos by mi przeslal z gory dziekuje i pozdrawiam ( mail swim32@wp.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marekszuba Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 <!--QuoteBegin-wozik+--><div class='quotetop'>QUOTE (wozik)</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin-->Skąd: Tarnobrzeg Wysłany: Czw 19 Mar, 2009 10:12 Witam poszukuję instrukcji w języku polskim do X'a 2005r T30 2,2 dci. Czy Ktoś posiada i może udostępnić najlepiej pełną lub moze w<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> czesc mam instrukcje obsługi i książke gwarancyjną po polsku do T30 z 2003 roku Jeśli jeszcze posiadasz ten plik z instrukcją do T30 w języku polskim bardzo byłbym wdzięczny za przesłanie na adres aluchna@wp.pl lub marekszuba55@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jankbkak Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Jeśli jeszcze posiadasz ten plik z instrukcją do T30 w języku polskim bardzo byłbym wdzięczny za przesłanie na adres aluchna@wp.pl lub marekszuba55@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fans Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Witam. Poszukuję instrukcji obsługi do nissana x-trail z rocznika 2004 2.2dci. Bardzo proszę o wysłanie na adres fans_20@o2.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek123 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 witam ja tez jestem nowy na forum .prosba o instrukcje obslugi po polsku do T30 bylo by super jak ktos by mi przeslal z gory dziekuje i pozdrawiam ( januszleputa@interia.pl ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robertos78 Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Witam jestem swiezo upieczonym wlascicielem x z 2004/2005 2,2 dci i jesli byloby to mozliwe to prosilbym o przeslanie instrukcji obslugi w jez. polskim na adres robercik.d@gmail.com. z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maroteska Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 czesc mam instrukcje obsługi i książke gwarancyjną po polsku do T30 z 2003 roku Poproszę tą instrukcją obsługi na emila - maroteska(małpa)o2.pl dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikam Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Ponieważ otrzymuję nieskończoną ilość e-mail z prośbą o tą instrukcję, postanowiłem zrobić dobrze wszystkim i umieściłem ją na serwerze i każdy może sobie pobrać. http://www.kompostu.webd.pl/nissan/nissan.html Mam nadzieję, że pomogłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tulek25 Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Witam Wielka prośba o książke (serwisówkę) .Z góry piękne dzięki tulek25@op.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaq79 Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Witam Chętnie również przyjmę taką książeczkę do poczytania. Od dziś stałem się posiadaczem X-Traila. Chciałbym go troche bliżej poznać. Jak ktoś mógłby przesłać to byłbym zobowiązany zaq25(małpa)interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotr-kaczmarek Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Witam również bardzo bardzo poproszę pkaczmar@op.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adix71 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Panowie żaden z zamieszczonych wcześniej linków nie działa. Proszę więc o link do ściągnięcia książki serwisowej do T30 lub przesłanie na adres mailowy: adammiodek@onet.pl Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strus251 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 jeżeli chcecie instrukcje obsługi a nie książkę serwisową (to dwie różne sprawy) to mogę zapodać. Poproszę tylko o adresy mail (w PW) jakiemu udostępnić zasób z dysku google (55MB w PDF). po udostępnieniu odpowiem w PW, że można pobierać. a nawet chyba dysk wyśle powiadomienie na mail że zostało udostępnione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi