Gość maxima jawor Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 WItam!!!! od niedzieli jestem posiadaczem maximy poszukuje mapy do navi jak ją mogę zdobyć??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Jaka maxima? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 WItam!!!! od niedzieli jestem posiadaczem maximy poszukuje mapy do navi jak ją mogę zdobyć??? Super, a numery totolotka na sobote tez chcesz? Podaj rok bedzie latwiej Ci pomoc, jesli to A32 (95-99), to takowej mapy na nasz kraj nie ma niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maxima jawor Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 98 rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 98 rok Przykro ale niestety takiej mapy nie znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert1234 Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 98 rok Przykro ale niestety takiej mapy nie znajdziesz. ja dostalem mape niemiec z roku 99 w komplecie. w tej chwili navigacja sluzy mi tylko i wylacznie do klimy i jako gadzet swiecacy. gdzies wyczytalem ze mozna podobno tam cos podlaczyc bo ma wejscie AUX, ale nie wykrecalem, nie wiem. PS. czy ktos ma pojecie czy mozna toto wymontowac i wsadzic zwykly panel do obslugi klimatyzacji w maximie? czy jak juz jest obsluga klimy z poziomu navigacji to juz nic sie z tym nie da zrobic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Podjedź na spot w najbliższy piątek, wyciągniemy porównamy kostki kabelki i będzie wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.