maniek Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Mam obecnie oryginalny, założony przez fabrykę akumulator japońskiej firmy FURUKAWA, wytrzymał on ponad 11 lat (oczywiście nie tylko u mnie) . Chciałbym nabyć tej samej fimry , bo nie interesują mnie baterie na 2-3 lata co dziś można często spotkać. Orientuje się ktoś czy wogóle dostanę taki akumulator ? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KKK Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Nawet jeśli ta firma wciąż produkuje akumulatory, to z całą pewnością nie takie jak 10 lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrząb Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Daj spokój więcej czasu poświęcisz na szukanie i prawdopodobnie sprowadzenie takiego czegoś. Osobiście nie wiem co ludzie mają z tymi akumulatorami, od 5lat mam głupią Centre w swoim 2.0d i jakoś ani w zimę ani gdzie indziej mnie nie zawiódł. Kup dobry, nowy (z datą produkcji z tego roku) jakiejś dobrej firmy (nie bosha) i będzie gites malina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bujany Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 http://www.furukawadenchi.co.jp/english/tra_motor.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike_83 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Mam Centre juz 6 lat i chodzi jak marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchaczz Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 a po co Ci taki akumulator ? na polskim też pojedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 13 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 a po co Ci taki akumulator ? na polskim też pojedzie Może i tak, ale ten japoński trzyma się już ponad 11 lat - to jest trwałość i jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrząb Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Dobra stronka jest, ale jak coś takiego zamówić i sprowadzić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KKK Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 to jest trwałość i jakość Dokładnie to samo można powiedzieć o produktach np Sony ale tylko tych sprzed 10 lat. Czasy się zmieniły :/ Ja również polecam Centrę, cudze chwalicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bujany Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 chcesz niezawodności i trwałości, kupuj akumulator żelowy taki jakie są stosowane w car audio. licz się jednak z dość wyskoą ceną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchaczz Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 to jest trwałość i jakość że coś było kiedyś dobre to nie znaczy ze jest do dziś :> dopuki nissan nie współpracował z reno to autka były super.. a co teraz :>czasy się zmieniają kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czarocm Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 a ja tam jeżdże na boshu już 5 lat i też jest git byle nie z kauflanda za 80zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 dopuki nissan nie współpracował z reno to autka były super.. a co teraz :> To fakt, dCi nie pasuje mi w produktach , które kiedyś były Made in Japan... Dziś produkowanie tak trwałych element jest nieopłacalne, bo użytkownik ich nie wymienia, przez co fabryka ma mniej zleceń Paradoks Zakręcę się koło Boscha chyba, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark Fox Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 heh oni chyba w europie nie prowadzą sprzedaży aku - tu masz link do dystrybutora ich wyrobów u nas http://www.interlab.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi