Gość tyniu Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Witam. Czy zawiasy z 5 drzwiowego N14 pasują do 3 drzwiowego? [/b] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sweethoney Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Tak. Tylko sprężyny mogą różnic się twardością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jam Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Tak. Tylko sprężyny mogą różnic się twardością heh a tu przypadkiem nie chodzilo o zawiasy w drzwiach a nie zawiasy w sensie zawieszenie samochodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sweethoney Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 heh a tu przypadkiem nie chodzilo o zawiasy w drzwiach a nie zawiasy w sensie zawieszenie samochodu? to moze niech kolegatyniu, okresli sie dokladniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Daniels Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Jesli chodzi o zawiasy z drzwi to pasuja, sam jakis czas temu zakladalem z 3D do 4D a to to samo co 5D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tyniu Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Chodzi o zawiasy w drzwiach Chce zmienić w 3d bo w tym modelu obwieszają sie drzwi, a słyszałem ze w 5D nie ma tego problemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 nie ma tego problemu, ale nie dlatego że są lepsze zawiasy, tylko dlatego że są krótsze drzwi. Pasują od 5D i jakiś czas pochodzą, aż się w końcu nie zwieszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcineq20 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 ja mam załozone od wersji 5D, nie bawilem sie w podkładki (drzwi mialem opuszczone), kupiłem w łodzi na szrocie aut japońskich (Nowosolna) komplet uzywanych za 60 zł. Zero jakichkolwiek luzów na sworzniu. teraz drzwi zamykaja sie leciutko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SEDZIO Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 ja mam załozone od wersji 5D, nie bawilem sie w podkładki (drzwi mialem opuszczone), kupiłem w łodzi na szrocie aut japońskich (Nowosolna) komplet uzywanych za 60 zł. Zero jakichkolwiek luzów na sworzniu. teraz drzwi zamykaja sie leciutko. Kolega dobrze radzi zainwestuj jak masz jak nie masz to podklądeczki też na trochę starczą(tak jak w moim przypadku aż do czasu gdy gość wymusił i zmieniłem na lepsze ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.