Gość Tomek Węgliński Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Witam Kolegów(ki), jestem tu nowy ale myslę że mam ciekawy temat. W dziale o Navarze pełno jest opisów o kłopotach ze sprzęgłem, ale nic takiego nie ma w naszym forum o Patim? U mnie sprzęgło bierze w około połowie od dołu, ale niepokoi mnie że wystarczy o lekko położyć nogę na pedale od góry i już zaczyna się czuć poślizg.Tak więć jazda tak jak dotychczas z lekko opartą nogą na pedale powoduje potencjalne ślizganie się sprzęgła! W serwosie PGD w Warszawie mówią że to jest OK! Czy ma ktoś jakieś miłe/niemiłe doświadczenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 U mnie sprzęgło bierze w około połowie od dołu, ale niepokoi mnie że wystarczy o lekko położyć nogę na pedale od góry i już zaczyna się czuć poślizg.Tak więć jazda tak jak dotychczas z lekko opartą nogą na pedale powoduje potencjalne ślizganie się sprzęgła! no i co w tym nie pokojacego ze musiałeś to opisać :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkaspaw Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Witam opisałem to na forum navary zapomniałem dodać trzeba wyregulować też czujnik przy pedale. (odpowiada za tempomat itp.) po regulacji rewelacja pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomcio-stajnia Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Jestem nowy, ale mam ten samo kłopot. Jakbyś mógł podać link do tych informacji. W serwisie mówią, że pedał jest "hydrauliczny" i, że nie mozliwości zadnych regulacji - albo działa albo nie i już! Może w Wa-wie jest ktoś kto się na tym zna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.