Gość skoko Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 witam ! mam pytanko czy do nissana sunny będą pasowały zegary od któregoś z niżej wymienionych? Nissan Primera P11 Nissan Primera P10 Nissan 100 NX bo chciałem mieć obrotomierz a przy okazji założyć tarcze indiglo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziro Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 napewno od 100nx ale od primery chyba nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jam Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 tylko ze musisz kupic w zaleznosci czy masz naped predkosciomierza na linke czy elektronicznie.. zreszta jak masz model sunnego starszy niz n14 to od 100nx nie przypasuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skażony Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 witam !mam pytanko czy do nissana sunny będą pasowały zegary od któregoś z niżej wymienionych? Nissan Primera P11 Nissan Primera P10 Nissan 100 NX bo chciałem mieć obrotomierz a przy okazji założyć tarcze indiglo. Co to za tarcze te "indiglo" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarjei86 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 ze 100nx pasuje jak ulał - sam mam taki z obrotkiem zamontowany co do Indiglo - zapoczątkowało swoją historię bodajże w Hondach Civic i w Accurach.. oryginalne amerykańskie są warte swojej kasy..ale te polskie podróby średnio wyglądają :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skażony Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 a macie wersje z linką czy pelna elektronika ? - pytam ponieważ nie chcę się ładowac niepotrzebnie w koszty :/ (mam wersję bez linki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skoko Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 tarcze indiglo to takie hmm świecące same z siebie tam nie ma podświetlania tylko świeci cały cyferbalt jak chcesz zobaczyc jak to wyglada to zajrzyj tutaj---> http://moman.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchaczz Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 też z chęcią bym sobie wstawił indyglo, efekt jest dosyć fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polo1976 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Co do indiglo, to jeśli mogę wyrazić swoją opinię, odradzałbym zakup. Wyglądają dość efektownie, to fakt, ale kwestia ich funkcjonalności daje dużo do życzenia. O ile w mieście w nocy nie bardzo przeszkadzają, to w trasie w odcinkach gdzie droga nie jest inaczej oświetlona niż przez światła samochodu zegary dają po oczach jak jasna chol..... Regulacja podświetlenia deski niewiele tu pomaga. To taka moja własna opinia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.