Gość rafglo1 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Witam serdecznie. Od miesiąca jestem szczesliwym posiadaczem maximki z 2001 roku wersja euro(3.0 - automat). Wszystko pięknie działa i smiga oprocz jednej rzeczy. Przy włączonym nadmuchu na najnizszych obrotach wydobywa się irytujące cykanie dosłownie jakby pod konsola siedziala cykada. Gdy wlaczam wyzsze obroty nadmuchu cykanie ustaje. Domyslam się ze to moze byc łożysko wentylatora. Moze ktos z was mial podobny problem a jesli tak to prosze o rade jak poradzic sobie z tym dziadostwem i jak sie dobrac do wentylatora. Z gory wielkie dzieki za podpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość J3 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Mam dokladnie ten sam problem. Cykanie wystepuje po stronie prawej. Nie mam pojecia jak sie do tego zabrac. Dolaczam sie do prosby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pen Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Mam dokladnie ten sam problem. Cykanie wystepuje po stronie prawej. Nie mam pojecia jak sie do tego zabrac. Dolaczam sie do prosby nasmarowac łożysko. Tak robiłem w peugeocie kiedyś i jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.