Gość aBa Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Witam.Zabieram się właśnie za przeróbkę zderzaka od mojej K10,będzie prawdopodobnie zakupiony tuningowy od autka o podobnej szerokości i przerobiony.I tu mam pytanie: Jeśli go przetnę na środku i będę chciał połączyć ponownie - jak to zrobić?Widziałem,że niektórzy robią to nitami,ale jak później wyprowadzają płaskie linie? Chciałbym uzyskać coś takiego. Z góry dzieki za odp. Do Administracji: Ten dział wydał mi się odpowiedni do zadania tego pytania,jeśli się pomyliłem proszę o przesunięcie.Z góry dziekuję ; EDIT: Dodałem do tematu,żeby nie było że nabijam posty: Gdzie można dostać sprężyny Platimexu??Nie mogę nigdzie znaleźć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 co do sprężyn napisz maila może do tego sprzedawcy:http://moto.allegro.pl/item498705375_sprezyny_zawieszenia_obnizajace_ford_fiesta.html później wyprowadzają płaskie linie? wydaje mi się, że ścinają główki nitów a potem szpachli nakładają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchaczz Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 wydaje mi się, że ścinają główki nitów a potem szpachli nakładają i to będzie trzymać?? przecież przy lekkim puknięciu zderzakiem w chodnik lub coś innego może się om złożyć aBa, a co do zderzaka to jak dla mnie to trochę agrotuningiem zalatuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Chciałbym uzyskać coś takiego.Z góry dzieki za odp. masz tu filmik o tym aucie: -> http://pl.youtube.com/watch?v=-dsnwWMeNMU&...feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 i to będzie trzymać?? przecież przy lekkim puknięciu zderzakiem w chodnik lub coś innego może się om złożyć zapomniałem o tym, że jeszcze spawają plastik w miejscu łączenia. Nie wiem jak z wytrzymałością tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchaczz Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 zapomniałem o tym, że jeszcze spawają plastik w miejscu łączenia. Nie wiem jak z wytrzymałością tego a w takim razie to może być tak i pewnie t trzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aBa Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Wszystko ogarnięte .Spotkałem znajomego,który się w to bawi i powiedział mi co i jak . A więc: Nit ma powiedzmy 4,5mm. Następnie delikatnie szlifujemy łeb nitu szlifierką kontową Bierzemy wiertło 4,8 i frezujemy nit. Szpachlujemy Proste jak budowa cepa :F P.S. Znalazłem art na necie o tym : KLIK P.S. 2 Agrotuningiem :> Kto powiedział że chcę takie wielkie wloty jakbym zbierał martwe komary/muchy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 no i co aBa...ogarnąłeś już ten zderzak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.