Gość dergz Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Witam nissanowców Najprawdopodobniej padł mi przerywacz do kierunków - Almera N15-1998. W serwisie chcą za nowy ponad 220 zł. Czy dostanę coś tańszego? Czy mogą użyć przerywacz od innego auta, jeśli tak to jakiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość waldemas1 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 zobacz na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dergz Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Byłem na Allegro. Jest przerywacz od Nissana SERENA 2.3d 97r. Ale czy do mojej Almerki będzie pasował? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość waldemas1 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Spytaj się tego gościa ma dużo części do n15 może ma przerywacz http://moto.allegro.pl/item496621211_nissa...czno_elekt.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.