Gość Judek Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Witam a więc potrzebuje schematu podciśnień do K10 1.2 91r lub osobe z okolic Czechowic dziedzic do której można by było podjechać i zgapić jak to ma byc, ew. ktoś kto ma jakąś serwisówke pozdro Judek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Masz tutaj kilka fotek podciśnień z różnych ujęc,na pewno zaczaisz co jest co i do czego :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Merry Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 dzięki serdeczne za pomoc alfabox0266 temat dotyczy mojej micry, mam nadzieje że dzięki Twojej pomocy uda się ogarnąć gaźnik, pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zawsze do usług,jak mogę to pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 fajnie to alfa opisałeś...jeszcze nie raz ktoś pewnie zada to pytanie to będzie miał wszystko ładnie obcykane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Judek Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Witam! niestety problem nie zniknął ponieważ jest tam inny gażnik niż ten na fotkach czy były inne gażniki w takiej wersji silnikowej? wieczorkiem postaram sie zapodać fotke gażnika jaki tam jest zamontowany z góry wielkie dzięki i i i..... Szczęśliwego Nowego Roku 4 all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Judek, Zapodaj fotki,bo sam jestem ciekaw co to za wersja :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 ja sie koluje po Brzeszczach codziennie wiec moze u mnie zyrniesz... lub cos pokombinujemy. Ale ja mam 1.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Judek Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Jak widać me mniej podciśnień niż twój gażnik był zmieniany! i teraz pytanie czy to jest prawidłowy gaźnik do tego modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 ja mam propozycje. Rypnij fotki dokladne po zdjeciu obudowy fltra powietrza.. (przyjrzyj sie tym co ci ALfabox tu wstawil i zrob identyczne tylko twojego gaznika i juz rzecz banalna do demontazu i wklej na forum ALFABOX rozszyfruje natychmiast co to jest ja bym ci zrobil fotki mojego gaznika ale ja mam gaz i cos jest na gazniku dodane.. mozemy sie zpotkac gdzies w Brzeszczach 5stycznia [ Dodano: Czw 01 Sty, 2009 11:23 ] Sorki nie zauwazylem fotki w pierwszym poscie to twoj gaznik Judek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Judek, z tego co widać masz wersję z dyszą sterowaną elektronicznie.Jest temat w którym opisany jest ten GAŹNIK Jeśli jest problem to może być wina tej elektrodyszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 daj mu linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 No jest :one: GAŹNIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi