xtomek Opublikowano 19 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 217,7 to lepiej niż czerwona, co miała 215,5. szkoda, że nie mogłem być wczoraj, a wszystko było przygotowane. Straciłem poole position bez walki Gtatuluję Yarkoo i czekamy na Junioora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 19 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Wybierz się na zakręty, to zobaczysz, że moc jest względna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yarkoo Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Wybierz się na zakręty, to zobaczysz, że moc jest względna dokładnie dokładnie ogólnie sporo informacji przyniosła wczorajsza hamownia ja jestem zadowolony, mimo że 1-2KM mniej na górze to środek jest zdecydowanie "męziejszy :one: " i maksymalne wartości dostępne są wcześniej i tym samym reakcja na gaz oraz overall performance są na plus teraz czekamy na krótką skrzynie ze szperą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 19 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Jescze tylko umieć to wykorzystać To jest dopero sztuka, bo "byle" cienias, jest nas w stanie zrobić w balona :diabel: sam się o tym przekonałem. Technika jazdy przede wszystkim, a koniki i momenty to na ćwiarteczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 eszi to znaczy ze juz mnie przescignales Momentem to już dawno coś byś w końcu w swojej podłubał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Jescze tylko umieć to wykorzystać To jest dopero sztuka, bo "byle" cienias, jest nas w stanie zrobić w balona :diabel: sam się o tym przekonałem. Technika jazdy przede wszystkim, a koniki i momenty to na ćwiarteczkę hehe dokładnie jadąc z W-wy dymałem wszystko łącznie z 240konną audi 3.0 bo w nocy w deszczu i lekkiej mgle nie było chętnego oprucz mnie jechać szybciej niż 160-170km/h apropo Coobcio ile wam wkońcu wyszło KM w nowych nabytkach :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 20 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zobaczymy, kiedy następna hamka. Rozrządzik przygotowany do regulacji, ale .... jeszcze oczyśćimy stożek przed próbą. To bardzo ważne, żeby motora miała czym oddychać No i jak zwykle 100 oktaników pójdzie :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 elo Tomaszek w moim najnowszym gazo ssaku wyszło 132,5KM i 178Nm, może być zwłaszcza że jeszcze nie zacząłem nic ulepszać... A U Remka wyszło 135KM i 183Nm - też w sumie fajnie jak na całkowicie seryjną P10 2.0 jeszcze z katalizatorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi