Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Hamownia 18 grudnia 2008-czwartek od g.14

xtomek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

217,7 to lepiej niż czerwona, co miała 215,5. szkoda, że nie mogłem być wczoraj, a wszystko było przygotowane. Straciłem poole position bez walki :D Gtatuluję Yarkoo i czekamy na Junioora :D

Wybierz się na zakręty, to zobaczysz, że moc jest względna ;)

dokładnie dokładnie :)

ogólnie sporo informacji przyniosła wczorajsza hamownia :) ja jestem zadowolony, mimo że 1-2KM mniej na górze to środek jest zdecydowanie "męziejszy :one: " i maksymalne wartości dostępne są wcześniej i tym samym reakcja na gaz oraz overall performance są na plus :)

teraz czekamy na krótką skrzynie ze szperą :)

Jescze tylko umieć to wykorzystać :D To jest dopero sztuka, bo "byle" cienias, jest nas w stanie zrobić w balona :diabel: sam się o tym przekonałem. Technika jazdy przede wszystkim, a koniki i momenty to na ćwiarteczkę ;)

Jescze tylko umieć to wykorzystać :D To jest dopero sztuka, bo "byle" cienias, jest nas w stanie zrobić w balona :diabel: sam się o tym przekonałem. Technika jazdy przede wszystkim, a koniki i momenty to na ćwiarteczkę ;)

hehe dokładnie jadąc z W-wy dymałem wszystko łącznie z 240konną audi 3.0 bo w nocy w deszczu i lekkiej mgle nie było chętnego oprucz mnie jechać szybciej niż 160-170km/h :D

apropo Coobcio ile wam wkońcu wyszło KM w nowych nabytkach :?: :?:

Zobaczymy, kiedy następna hamka. Rozrządzik przygotowany do regulacji, ale .... jeszcze oczyśćimy stożek przed próbą. To bardzo ważne, żeby motora miała czym oddychać :P No i jak zwykle 100 oktaników pójdzie :diabel2:

elo Tomaszek w moim najnowszym gazo ssaku wyszło 132,5KM i 178Nm, może być zwłaszcza że jeszcze nie zacząłem nic ulepszać... :)

A U Remka wyszło 135KM i 183Nm - też w sumie fajnie jak na całkowicie seryjną P10 2.0 jeszcze z katalizatorem :D