DezMond Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Pojawil sie dzisiaj dziwny problem, nie moge zamknac prawych przednich drzwi, bolec ktory powinien blokowac sie po zamknieciu nie dziala, po recznym przesunieciu nie blokuje sie i wraca do pozycji wyjsciowej. Ciegna dzialaja prawidlowo. Mial ktos podobny problem, bo nie wiem za cos sie najpierw zabrac, tym bardziej ze mam porzadnie wygluszone drzwi (. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teres Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 w takich wypadkach problem robią ZAZWYCZAJ właśnie cięgna, tzn cięgno od bolca do siłownika, trzeba je albo wydłużyć albo skrócić (np 1mm). ZAZWYCZAJ oznacza 90% przypadków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DezMond Opublikowano 9 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 ale ciegna dzialaja prawidlowo nie zauwazylem zeby cos przeszkadzalo [ Dodano: Sro 10 Gru, 2008 13:58 ] Skonczylo sie na kupnie zamka, zamek nie do rozebrania wiec innej opcji nie bylo, musialem przy okazy odrywac maty, ale nie ma tragedii, do czwartku jesce z otwartymi dzwiami przewiazanymi opaska zaciskowa [ Dodano: Czw 11 Gru, 2008 12:29 ] Zamek wymiony wszystko gra, tylko najlepsze jest to, ze stary nagle zaczal dzialac, jak nie wiem ??????!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.