Gość keller Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Witam Chcialem sie spytac szanownych kolegow czym tak naprawde grozi zwlekanie z wymiana koncowek drazka kierowniczego i samego drazka (bo ponoc tez musze wymienic)? Jestem daleko od domu gdzie nie znam zadnego zaufanego mechanika a narazie nie moge pozwolic sobie na powrot w rodzime strony... No i oczywiscie ile moga kosztowac te koncowki do maximy wraz z samym drazkiem Ile mniej wiecej robocizna? Pozdrawiam Half Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_S Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Jak bedziesz mial bardzo zuzyte koncowki drazkow to moga sie one rozpiac np podczas jazdy i sie kola rozjada ale to naprawde musza byc niezle wyhukane zeby cos takiego sie stalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 WitamNo i oczywiscie ile moga kosztowac te koncowki do maximy wraz z samym drazkiem Ile mniej wiecej robocizna? Pozdrawiam Half Ja dosc dlugo zwlekalem bo nie bylem swiadomy stanu koncowek, nie bylo luzow, dopiero na ktoryms przegladzie wyszlo przy okazji robocizny swozni, koncowka byla na tyle zniszczona juz, ze nie byla sztywna. Najlepiej wymien od razu reszte bo pewno jest tez w takim stanie a zaplacisz za robocizne tylko raz. koncowki cos okolo 50zl, swoznie toszke wiecej. Przy okazji zrobilem tez laczniki stabilizatorow + jakies tam gumy itp. Calosc mniej niz 500zl wyszla + robocizna ale teraz jest ciszej i maszyna idzie jak po szynach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość keller Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 ok, dzieki za informacje, jaki jest dokladny stan to nie wiem, ale na ostatnim przegladzie Pan powiedzial ze pusci mnie ale pod warunkiem ze szybko je wymienie... takze podejrzewam ze nie w najlepszym stanie, zreszta przy jezdzie jest odczuwalny gorszy komfort i troche "rzuca" jak np. wyprzedzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.