Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[K10] Napisy na tylnej klapie

Panther

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

chciałbym usunąć napisy z tylnej klapy - te wyglądające jak domalowane "Nissan Micra" i "Topic" po drugiej stronie klapy. Usuwał ktoś - jeżeli tak to w jaki sposób? Chciałbym to zrobić bez szkody dla lakieru pod napisami ... :one:

To naklejki są? Choroba myślałem, że są wykonane farbą. Muszą pokombinować jak tu zwędzić dziewczynom na chwilę suszarkę :diabel:

e a ja bym sobie takie napisy zostawil bo potem to wyglada jak by klapa byla niby po malowaniu

e a ja bym sobie takie napisy zostawil bo potem to wyglada jak by klapa byla niby po malowaniu

Pasta Tempo i po sprawie,wygląda lepiej niż z napisami,dla osób które nie znają modelu będzie to zagadka pt. "A co to jest?".Jeszcze znaczek z Grilla usunąć i zagadka jest niezła :].Tylko po usunięciu znaczka z grilla trzeba zaszpachlować dziury ;F.

ja tam wole zeby wiedzieli :P no ale jak kto woli.. sa to fabryczne napisy wiec sprawa bedzie napewno ciezka zeby je usunac

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...