Panther Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Witam, chciałbym usunąć napisy z tylnej klapy - te wyglądające jak domalowane "Nissan Micra" i "Topic" po drugiej stronie klapy. Usuwał ktoś - jeżeli tak to w jaki sposób? Chciałbym to zrobić bez szkody dla lakieru pod napisami ... :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aBa Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Szuszarką/opalarką ogrzej i odklejaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panther Opublikowano 10 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 To naklejki są? Choroba myślałem, że są wykonane farbą. Muszą pokombinować jak tu zwędzić dziewczynom na chwilę suszarkę :diabel: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Szuszarką/opalarką ogrzej i odklejaj. dokładnie, najlepiej opalarką tylko uważaj żeby lakieru nie przegrzać :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 e a ja bym sobie takie napisy zostawil bo potem to wyglada jak by klapa byla niby po malowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aBa Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 e a ja bym sobie takie napisy zostawil bo potem to wyglada jak by klapa byla niby po malowaniu Pasta Tempo i po sprawie,wygląda lepiej niż z napisami,dla osób które nie znają modelu będzie to zagadka pt. "A co to jest?".Jeszcze znaczek z Grilla usunąć i zagadka jest niezła :].Tylko po usunięciu znaczka z grilla trzeba zaszpachlować dziury ;F. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 ja tam wole zeby wiedzieli no ale jak kto woli.. sa to fabryczne napisy wiec sprawa bedzie napewno ciezka zeby je usunac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alex666 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 przeleś to kerscherem i same zejdą ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.