Gość Grzesiek 80 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Od jakiegos czasu po odpaleniu na cieplym lub goracym silniku moje infiniti gasnie.Kiedy dodam gazu nawet minimalnie wszystko jest ok.Zauwazylem tez ze silnik na biegu jałowym ma jakies 600-700obr/min,czy to nie za malo?.Dodam ze na zimnym silniku auto nie gasnie.Kolejnym dziwnym zjawiskiem jest to ze spaliny wylatuja mi tylko z jednej rury wydechowej,a sa dwie jedna obok drugiej.Czy to normalne?,i czy te dwie "usterki" maja ze soba cos wspolnego?.Z gory dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Dodam ze na zimnym silniku auto nie gasnie.bo jest na ssaniuKolejnym dziwnym zjawiskiem jest to ze spaliny wylatuja mi tylko z jednej rury wydechowej,a sa dwie jedna obok drugiej.Czy to normalne? może jedna rurka dołożona jest na sztukę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 a moze bys tak przyjacielu napisal co to za infiniti? ja moge napisac ze mam nissana z tym samym problem, ale kto ci poda odpowiedz jak nie podales modelu, rocznika itp itd!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BESEL_ Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 VQPower, poczytaj pod jego nickiem >> pisze ze g 35:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 rok?? sedan?? coupe?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Strażak Sam Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Besel! ciebie jest "pełno" wszędzie!!! Skup się na Murano a nie wchodzisz na jakieś INFINITI! :< To badziew jakiś jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość qwas0987 Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 To badziew jakiś jest eeee, tylko nie badziew. Jedna jaskółka wiosny nie czyni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Strażak Sam Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 qwas0987! Dobra, zwracam honor - jedna jaskółka nie czyni Wiosny, ale................. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.