Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Pojezdżawka na torze Lublin 14.12.2008.

Gość sektorone
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dodam że to jest TA NIEDZIELA no i nie ma problemu z płatnościami - wszystko na miejscu.

Zbiórka o 8:00 u mnie pod garażem.

Czerwona jedzie :diabel: a czarna jak da radę z zastępstwem w robocie :030: Ale impra ad hoc na zimówkach. Będzie pomiar czasów :?:porownamy z letnimi. Byle deszczu nie było, bo to jakieś koreański cuda :fuckyou2:

Mam jeszcze komplet letnich na pokładzie, a zimy na nogach :D Weź podnośnik i jakieś klucze, może coś sie podkręci i porówna czasy na latach i zimach :P 14-ki versus 15-ki.

Ponośnik hudraulika wezmę do żabkowozu i jakieś lacze na zmianę:D

Ps. oleju nie zdąrzyłem wymienić kurde a już ze 3 tysie ze mną najeździł się...

Pjerzdzawa fajna :)

NO i jak to po każdej takiej imprezie - zawsze wzbogacony o nową technikę jest człowiek, trzeba się nie obawiać i kłaść :D

Ps. u mnie problemy a to wystartowałem i pan do mnie zaczął machać że drzwi nie zamknięte kosztowało mnie to z 6-7 sek... potem dwa kołka dobrze na poziomie 1minuty i 7 sek (najlepsze 4 łapy okolice 1:01 robiły) przede mną z osiek ktoś zrobił 1:03 i 1:05... następne próby dno - Taryfa na 4 kółku bo nie było objazdu zapoznawczego jak w przypadku pierwszych 3 prób... no i 5 kółko bardzo słabo mi poszło 13 w ponad 50 wozów...

Suma sumarum przez te taryfę byłem 41 w generalce, następnym razem będzie lepiej :)

[ Dodano: Nie 14 Gru, 2008 23:58 ]

Pss. xTomek jak zawsze wyszedł lepiej na fotkach jak ja ;)

No, ja się tylko zapoznałem, jak takie wyścigi wyglądają. Zrobiłem 3 próby i 2 przejazdy. Chyba 1 minuta 18 sekund- nie pamiętam dokładnie- wyszło, bo w drugim przejeździe im się fotokomórki porąbały i nie było mierzone. Potem się wycofałem z przyczyn obiektywnych, ale nie związanych z samochodem. Gdyby nie pogoda i te trudności

obiektywne, to jedna z najfajniejszych imprez w tym roku. Adrenalina, że ho, ho !

Naprawdę warto było. Po raz pierwszy o mały włos nie wypadłem z fotela i raz uratowałem się przed bączkiem. Zasługa zawiechy oczywiście.

p.s

Dzięki dla Coobcia za sprawną wymianę opon na letnie /z przodu/

Driftujące P10 Tomka:

IMG_2326.jpg

Było nie kontrować by ładnie kontynułowała tego boka... :D

No i Coobcio w akcji na szutrowym zawiasie :P

IMG_2473.jpg

IMG_2309.jpg

IMG_2224.jpg

wiesz co :) Tobie Kuba przydałby sie jakiś gwint... bo do KJS jest malina ale na równy asfalt (tor) to się kompletnie nie nadaje - tak to zjechałbyś w dół, dokręcił tłumienie i urwałbyś ze 3 sekundy

ale gwint pod kajtki się nie nadaje, teraz już jest zdecydowanie za twardo, wpadną seryjne springi i jakieś 2cm do góry wszytko pojdzie albo lepiej :D

Powolutku się nauczę, to nie jest standard dla miejskiego :P kierownika ;) Drugi raz zakręcałem i niestety nie do końca. Trzeba opanować teorię. Hamulca z gazem jeszcze nie opanowałem. Bałem sie, że nawet trasy nie ogarnę. Było ciężej niż w Rykach. Nawet kolorowe pachołki i dobrze ustawione opony stanowią pomoc . W Rykach były, a tutaj symbolicznie. Jak się okazuje, nie tylko ja miałem problemy. Wcale mnie to nie cieszy. A tak w ogóle, to po próbnym przejęździe Coobcia, chciałem w ogóle zrezygnować. Jednak pojechałem i jestem very happy :D Warto brać udział w takich imprezach :diabel2:

p.s.

Dziękuję Renacie, że pozwoliła mi przejechać trasę, pilnując mojej suczki. inaczej staciłbym całą imprezę, ale nie miałem innego wyjscia, tylko zabrać ją ze sobą. Suczkę oczywiście :diabel:

Aut jak zwylke było dużo, ale wszystko szło sprawnie. podjeżdżałeś w okolicy swojego numeru i wjeżdżałeś na znak masztalera, który cię niestety na rekę startował po ustawieniu na linii startu. . Ale najlepsi wykazali się bez problemu.Dopiero przekroczenie swiatłokomórek zaczynało pomiar. Czyli O.K. Czterołapy były jak zwykle bezbłędne. Chociaż Coobcio pokazał klasę banditem :D Tor fantastyczny, po minucie ma się dość i wypatruje mety :D

Tomek świetna fota :one: ...a bandit przypomina mi na tych zdjęciach Neoplana "klękającego" na przystanku :D:D

Nawet nie wiem kiedy i jak to zrobiłem. :D Ale coobcio jest dużo lepszy w zakrętach :one:

Co by nie powiedzieć, byłem cały mokry na mecie :P Foto by nadworna Renata Coobciowa :)

Podziękowania przy otwartej kurtynie :one:

[ Dodano: Wto 16 Gru, 2008 19:25 ]

Tomek piękny ten bok :) prima wygląda męsko :) no i jak zwykle świetne foty :) muszę się w końcu z Wami przejechać :)

PS: Kuba na Lublin to bilstein w sam raz by pasował :evilbat:

Masz wątpliwości?, porównaj przechylenie czerwonej i bandita ;)

Yarkoo, czterołapy czekają na kopa w d..... :diabel2:

pozdro dla najmocniejszej VE :one: i lepszego kierownika - poważnie.