luin Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Witam, Chciałem dowiedzieć się czy ktoś z forumowiczów zna sklep w województwie śląskim gdzie można zakupić emulator zmieniarki XCarlink. Ewentualnie proszę o napisanie jakie zmieniarki CD są kompatybilne z fabryczym radiem w Nissanie Almerze z 2002 roku? [ Dodano: Sob 20 Gru, 2008 10:53 ] Witam Widzę, że ciężko z tym emulatorem na śląsku Sam jestem w trakcie poszukiwania więc jak coś ciekawego znajdę dam znać. Dlatego chciałem się jeszcze dowiedzieć czy ktoś podłączał to urządzenie pod te: radio i czy może ktoś polecić jakiegoś dostawcę emulatora z allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andamir Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Ja kupowałem od: http://www.allegro.pl/ item515043691_renault_vw_nissan_audi_emulator_zmieniarka.html Bezproblemowa współpraca, dostawa kurierem. Poszło pod fabrycznym Clarionem w Almerce 2001 2.2.di sport. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luin Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Niestety poszukiwanie urządzenia bezpośrednio na śląsku skończyło się porażką. W większości sklepów nie mieli pojęcia o czym mówie. Jedynie w Rybniku i Gliwicach mozna było coś wykombinować, ale z racji długiego czasu oczekiwania i zbyt wysokich kosztów zdecydowałem się na zakup XcarLinka z allegro. Emulator jest już w mojej Almerze i muszę przyznać, że nie żałuje zakupu . Jakość dźwięku wg mnie bardzo dobra, urządzenie działa bez problemu (narazie testowane tylko na karcie SD), przełączanie między radiem i emulatorem bez zakłóceń. Także z moje strony urządzenie jak najbardziej polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.