Gość KubusK1989 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Kupiłem primerę P12 2003 1.9 dCi i nie mam w niej kamery czy ktoś wie czy jak kupie kamerę i zamontuje to będzie działała? Miał ktoś podobną sytuacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Jeśli kupisz oryginalną kamerę cofania do Primery P12 będzie działać. Kamera jest zainstalowana obok przycisku otwierającego bagażnik (sedan) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchaczz Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 nie widze przeszkód aby nie działała :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość radzio000 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 mam takie samo auto jak ty zmianielem w nim kamere i przy tej wimianie dowiedzialem sie ze rodzajow kamer jest chyba z 5, wiec jak bedziesz czegos szukal to zwroc na to uwage bo nie kazda pasuje, sa inne wejscia. a teraz bedzie komercha mam taka na sprzedaz : http://www.allegro.pl/item504896834_kamera...azja_tanio.html hehh pochodzi z auta 1.9dci 2003r. salon polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pyrus Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 i kolejny temat o tym samym,a wystarczylo poszukac,<ban> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.