Gość dolgo Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Witam Chciał bym sie dowiedziec od jakiego samochodu by pasował przegub do almerki n15 2.0D czy moze z n14?? pracuje na szrocie samochodowym i niestety almerki ine mam ale jakies n 14 sie znajdzie p-10 tez wiec jesli ktos wie to prosił bym o rade, i jeszcze jedno przegub zaczyna chałasowac przy predkosci na zakretach przy cofaniu czy jazdy do + - 30km nic nie ma nie spotkalem sie z czym takim jeszcze chalasuje mi prawa strona;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość macias2000 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 to moze byc rowniez łożysko :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dolgo Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Hmmm tez nad tym myslalem ale raczej niemozliwe niedawno zmienialem wsadzilem prawie 600 zł w łozyska ale prawie na 100% jestem pewien ze przegub tylko nie wie czy zewnetrzny czy moze wewnetrzny ten co do skrzyni:::????//// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.