Gość mp Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Użytkuję QQ od 3 tygodni. Dokucza mi odbijające się w szybie miejsce połączenia deski rozdzielczej z obudową zestawu wskaźników. Jest widoczne w kształcie litery U praktycznie na całej wysokości szyby przed kierowcą, zwłaszcza na ciemnym tle np. w czasie jazdy wśród drzew. Czy komuś z forumowiczów również to przeszkadza i czy może znaleźliście jakiś sposób by się z tym uporać? Wypełnienie odbijającego się połączenia jakąś gąbką, folia przeciwodblaskowa na szybie? Będę wdzięczny za wszelkie pomysły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 proponuje okulary z antyrefleksem np przeciwsłoneczne..Ja mam takie i super się jeżdzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bujany Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 widzisz, w samochodach sportowych obszywa się deskę rozdzielczą np. zamszem, wtedy nie ma żadnych refleksów na szybie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 trochę pomoże jakiś matowy plack albo coś w tym stylu i na pewno okulary tak jak piszemedyk, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Jeżeli element odblaskowy nie jest duży to rzeczywiście można się pokusić na flokowanie tego elementu. Ceny w granicach 500zł za całą deskę (przynajmniej ~2 lata temu takie były) a za element odpowiednio mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honnki Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 ja bym jednak pokusil sie o ten plack -kiedys wyprobowalem i sprawdzilo sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tim Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Na deskę żadnych środków nabłyszczających polecam Plak Super Mat no i okulary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.