Gość mdzalewscy Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 gdzieś dzisiaj wyczytałem, że Suzuki będzie produkować Navarę i sprzedawać jako własny model, za oceanem będzie można kupić za 17tyś $ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Też czytałem taki news, chyba na autogaleria.pl. Ponoć ma mieć słabszy silnik diesla i okrojone wyposażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Poniżej link do artykułu: http://www.autogaleria.pl/news/index.php?id=1213 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość don_martinez Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Coś ubogo w tym aucie w środku... Ale swoją drogą malowanie tego z quadem na pace całkiem całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mdzalewscy Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 cena na start dość atrakcyjna, nawet jak na rynek amerykański. Bo za równowartość 52tyś zł (przy wysokim kursie dolara) to dalej cena śmieszna. A amerykański standard to wiadomo, że klima i automat musi być. Czego chcieć więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Ciekawe, co to za quad, że zmieścił się na krótkiej pace ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Czego chcieć więcej ? diesla ! Navara w stanach tez można kupić w rozsądnej cenie tylko 3,5 L w benzynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jasiek25 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 no navara jak w morde strzelił hehe dobra tania .. takie autko wlasnie powinno byc wołem roboczym . fajne a tanie bez zbednych gadzetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mdzalewscy Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 .. takie autko wlasnie powinno byc wołem roboczym . fajne a tanie bez zbednych gadzetów obawiam się, że znając realia amerykańskie to te auto nie nadaje się na woła roboczego, co najwyżej na osła, tam wół roboczy to Fordy serii F, czy Ramy, Toyota Land Cruiser V8, ta Navara zdechnie jeszcze na gwarancji gdyby miała być wołem i np. ktoś miał zamiar ciągnąć nią przez 100mil często pod górkę jacht Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jasiek25 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 ale u nas tego typu autka mogły by byc wolami hehe bo duze chamerykanskie niemieszcza sie u nas na pasi i parkingu pod marketem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi