Gość marcinłódź Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Powiedzcie mi czy w waszych Primerach jak włączy się klimatyzacje to włączają się wentylatory przy chłodnicy? Bo u mnie dzisiaj po właczeniu klimy pochodziły przez jakies 20 sek a potem się wyłączyły. Próbę przeprowadziłem na biegu jałowym, samochód nie był w ruchu. proszę o odpowiedz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchaczz Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 wentylatory włączają się dosłownie na chwileczkę i później się wyłączają : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcinłódź Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Dzięki serdeczne i punkcik ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchaczz Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 nie ma za co byłem w garażu to odrazy spojrzałem jak to wygląda. pzdr :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 wentylatory powinny pracowac razem z kompresorem - kompresor pracuje to wiatraki pracują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcinłódź Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 wentylatory powinny pracowac razem z kompresorem - kompresor pracuje to wiatraki pracują. czyli mówisz ze jak działa klima to wiatraki tez muszą działać zawsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynszyl Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 wentylatory włączają się dosłownie na chwileczkę i później się wyłączają :teraz ci nie pusci termostat klimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchaczz Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 teraz ci nie pusci termostat klimy wybacz ale w temacie klimy jestem ciemny co to znaczy :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 czyli mówisz ze jak działa klima to wiatraki tez muszą działać zawsze? tak, sygnał plus na kompresorze = plus na wiatraki. Jak odpowiednie ciśnienie już będzie, to w butli przy chłodnicy (osuszacz) masz czujnik ciśnienia. Rozłączy on instalacje - rozłączy kompresor i wiatraki na jakiś czas. Jak ciśnienie spadnie to znowu załączy itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcinłódź Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Rozłączy on instalacje - rozłączy kompresor i wiatraki na jakiś czas. Jak ciśnienie spadnie to znowu załączy itd. czyli to nie jest nic złego jak na zimnym silniku wiatraki załączą mi się na jakiś czas a potem się wyłączają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 nie, nie ma to żadnego znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi