Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[100nx] zawieszenie sportowe

Gość wis2brwa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Od jakiegoś czasu usiłuję zakupić zawieszenie sportowe dla mojej setki...... bez rezultatu. Jedyne jakie znalazłem (te które pasują) obniżają jedynie o 35mm. Mi rozchodzi się o ok 50mm przód i 35 - 40mm tył.

Oczywiście wiem o istnieniu gwintów..... lecz nie uśmiecha mi się zakup fabrycznie nowych Koni (choć i tak dowiedziałem się że ciężko jest z setka).

Chodziłoby mi o zawieszenie dobre za dobre pieniądze.

Jeśli ktoś mógłby mi pomóc......

Każdy namiar się liczy.

Pozdrawiam!

Tokico seria HP z ebay. Cena ~400$. Ale uprzedzam z góry, że z obniżeniem nierównomiernym raczej nie znajdziesz. Chyba, że sztukowane lub gwint.

PS. Szukaj do NX1600/2000, Sentra B13, Sunny N14. Wszystko to samo.

Dzięki za rade!

Znalazłem zawieszenie gwintowe Ksport.

Gdyby ktoś chciał sprawdzić czy dokonałem dobrego wyboru :) podaję linka do aukcji z tym zawieszeniem..........

http://moto.allegro.pl/item502547447_kspor..._sunny_n14.html

Oczywiście gdyby znalazł się ktoś z ofertą sprzedaży tańszego zawieszenia do mojej setki niż znalazłem byłbym wdzięczny za wszelkie propozycje.

Dzięki.....

Pozdrawiam!

Gość EnDrIu WAWA
  wis2brwa napisał:
Dzięki za rade!

Znalazłem zawieszenie gwintowe Ksport.

Gdyby ktoś chciał sprawdzić czy dokonałem dobrego wyboru :) podaję linka do aukcji z tym zawieszeniem..........

http://moto.allegro.pl/item502547447_kspor..._sunny_n14.html

Oczywiście gdyby znalazł się ktoś z ofertą sprzedaży tańszego zawieszenia do mojej setki niż znalazłem byłbym wdzięczny za wszelkie propozycje.

Dzięki.....

Pozdrawiam!

Jedyne co moge Ci powiedziec to, ze jest to sklep Skunia z NissanTech...takze mysle, ze sprzedawca pewny.

Wielkie Dzięki bodek_n14 i EnDrIu WAWA !

Dzięki Wam, jak dobrze pójdzie od nowego roku moja setka będzie bliziuitko gleby..... :diabel2:

Pozdrawiam!!!!

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...