Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[100nx] zawieszenie sportowe

Gość wis2brwa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Od jakiegoś czasu usiłuję zakupić zawieszenie sportowe dla mojej setki...... bez rezultatu. Jedyne jakie znalazłem (te które pasują) obniżają jedynie o 35mm. Mi rozchodzi się o ok 50mm przód i 35 - 40mm tył.

Oczywiście wiem o istnieniu gwintów..... lecz nie uśmiecha mi się zakup fabrycznie nowych Koni (choć i tak dowiedziałem się że ciężko jest z setka).

Chodziłoby mi o zawieszenie dobre za dobre pieniądze.

Jeśli ktoś mógłby mi pomóc......

Każdy namiar się liczy.

Pozdrawiam!

Tokico seria HP z ebay. Cena ~400$. Ale uprzedzam z góry, że z obniżeniem nierównomiernym raczej nie znajdziesz. Chyba, że sztukowane lub gwint.

PS. Szukaj do NX1600/2000, Sentra B13, Sunny N14. Wszystko to samo.

Dzięki za rade!

Znalazłem zawieszenie gwintowe Ksport.

Gdyby ktoś chciał sprawdzić czy dokonałem dobrego wyboru :) podaję linka do aukcji z tym zawieszeniem..........

http://moto.allegro.pl/item502547447_kspor..._sunny_n14.html

Oczywiście gdyby znalazł się ktoś z ofertą sprzedaży tańszego zawieszenia do mojej setki niż znalazłem byłbym wdzięczny za wszelkie propozycje.

Dzięki.....

Pozdrawiam!

Gość EnDrIu WAWA
Dzięki za rade!

Znalazłem zawieszenie gwintowe Ksport.

Gdyby ktoś chciał sprawdzić czy dokonałem dobrego wyboru :) podaję linka do aukcji z tym zawieszeniem..........

http://moto.allegro.pl/item502547447_kspor..._sunny_n14.html

Oczywiście gdyby znalazł się ktoś z ofertą sprzedaży tańszego zawieszenia do mojej setki niż znalazłem byłbym wdzięczny za wszelkie propozycje.

Dzięki.....

Pozdrawiam!

Jedyne co moge Ci powiedziec to, ze jest to sklep Skunia z NissanTech...takze mysle, ze sprzedawca pewny.

Wielkie Dzięki bodek_n14 i EnDrIu WAWA !

Dzięki Wam, jak dobrze pójdzie od nowego roku moja setka będzie bliziuitko gleby..... :diabel2:

Pozdrawiam!!!!

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...