Gość PrInGeLs Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Witam zamierzam sprawić sobie wydeszek do mojej micry tylko pytanie jaki żeby fajnie brzmiała ale nie za glośno itp. myślałem o takim WMSPORCIE: LINK ale niewiem czy zmiesci sie w zderzak bez konieczności powiekszania otworu na rure kto z was ma jaki wydeszek i jaki byscie proponowali prosze o pomoc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eX Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 PrInGeLs, to jest pelen przelot, mialem tzw rozprezacz zamontowany (w sumie mam) w 1.0 i powiem ci ze jak sie nagrzeje to daje glosno. nie montuj jak chcesz spokojnie jezdzic (a jak wywalisz katalizator do tego to pelna masakra jest) mam w drugiej ULTERA uniwersalnego z jakis uniwersalnych- puszka po wymiarach widze ze minimalnie mniejsza mam, dzwiek ok - bez katalizatora tez :diabel: i co najwazniejsze do 120 slychac tlumik - powyzej tej predkosci cichnie strednica koncowki 100mm to juz chyba duzo (bedzie wcisniete w otwor) dedykowane sa 80mm (i ulter taka ma) tu masz zdjecie zielonej 1.3 z tlumikiem ultera a tu masz czarnej 1.0 z rozprezaczem + koncowka ultera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 u mnie brak katalizatora i koncowy tlumik upgrade 3 i 1/2" ... da sie wytrzymać i jak narazie nikt nic nie mowil jezdze juz z tym tlumikiem ponad 2 lata i... zero problemow, nie rdzewieje, nie buczy, tak wiec solidnie wykonany sprzet :diabel: tak to chodzilo jak jeszcze byl kat teraz troszke glosniej ... :diabel2: a wyglada to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrInGeLs Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 dobra dokonalem wyboru i zamowilem ten wydech: http://moto.allegro.pl/item505719041_tlumi...adny_tanio.html WM SPORT z końcówką 90mm jak dojdzie i zamontuje to dam znac p.s Micruś na gwiazdkę dostaje cd-radio, owiewki, wydech, głośniki do przodu, krzynie basową, spojlerek nad tylnią szybe i nakładki na progi kiedy następny zlot nissana i kiedy? bo chętnie bym się pojawil tylko moze troche blizej warszawy prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zajrzyj do działu spotkania do tematu grupy warszawskiej (lub stołecznej ). Ale z tym 90mm na końcu to Ci wyjdzie raczej stara piosenka Fronczewskiego przerobiona przez kabaret młodych panów... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eX Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 w 1.3 zalozony z powrotem katalizator i teraz wydech przyjemnie mruczy - delikatnie nie nachalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 w 1.3 zalozony z powrotem katalizator i teraz wydech przyjemnie mruczy - delikatnie nie nachalnie. ja tobie powiem ze ten upgrade jest naprawde cichy ... pare razy mialem dluzsze trasy juz po wycieciu kat'a i po calym dniu w aucie glowa nie peka :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrInGeLs Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 a nie spytałem... ile was kosztowalo wspawanie i ogolny montaż takiedy wydechu? bo niewiem ile szykowac gotówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 ja za spawanie zaplacilem rowna 100 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eX Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 w 1.3 zalozony z powrotem katalizator i teraz wydech przyjemnie mruczy - delikatnie nie nachalnie. ja tobie powiem ze ten upgrade jest naprawde cichy ... pare razy mialem dluzsze trasy juz po wycieciu kat'a i po calym dniu w aucie glowa nie peka :diabel: rusz sie do gdanska zanim mlodej w czarnej zamontuje jakis normalny wydech to ci udowodnie ze glowa moze bolec po 15 minutach :diabel: :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 hehe :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi