Gość YankE Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Witam. Ostatnim czasem w mojej primerze pojawil mi sie problem z kamera cofania. A mianowicie nie zawsze bo w biciu wstecznego sie ona zalacza. Raz sie zalacza a raz nie. Moze ktos mial juz podobny problem i wie co jest zle. Z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marceli Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Użyj wyszykiwarki i tematy tagujemy.Inaczej bedzie zamknięty. Dopisujemy do istniejących a jest ich trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość g4l4nt Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Ja mam podobny problem, oprócz kamery nie włącza mi się światło wstecznego, po przeszukaniu forum znalazłem sugestie żę to czujnik wstecznego. A oto moje pytanie: Gdzie znajduje się czujnik wstecznego na skrzyni biegów w P12 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hrekat Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Wygląda na to że kamera uruchamia się gdy włącza się światło wsteczne. Szeroko na forum omówiony jest odwrotny problem - kamera włącza się np. po naciśnięciu hamulca itp. Tak jest gdy uszkodzona jest masa tylnej lampy i przy hamowaniu zapala się światło wsteczne. Szukaj przyczyny braku światła wstecznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalS Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Rowniez zdaza mi sie taka sytuacja - gdy dzwignia zmiany biegow jest w polozeniu "wsteczny", ale "bieg nie zalapie" (?). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KubusK1989 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Trzeba przeczyścić wtyczki które idą do lamp z tyłu (najlepiej jakimś preparatem do czyszczenia styków) aha i jeszcze sprawdzić masę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.