Gość klife Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Moj tata ma k10 i pekla przednia szyba. rocznik 86 wiec przed liftem. chcialem sie dowiedziec czy szyba z k10 po lifcie tez bedzie pasowac. I ewentualnie czy ktos gdzies takiej szyby nie napotkal bo pol slaska obdzwonilem po szrotach itd i nigdzie nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 klife, Przednia przed i po lifcie jest taka sama. Jest na Allegro http://moto.allegro.pl/item512646111_nissa...nne_czesci.html w Żarach ale nie wiem w których,masz tam telefon to zadzwoń i się spytaj,może niedaleko Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość klife Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 niestety to kawal drogi wysylka nie ma sensu poza tym piszze w auckji ze nie wysyla. Ja okolice katowic a po kodzie widac ze to pol polski dalej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 JAm mam szybe z przed liftu przednia ;D jestm z chelmka. moge ci nawet dowiesc.. tylko dopiero micra bedzie rozbierana. jest ona sprzed liftu i ma latne jaskrawe klosze lamp przednich jak by ktos chcial moge dzis ci to zamowic zeby nie rozbili [ Dodano: Pon 22 Gru, 2008 09:20 ] identyczna jak alfaboxa ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.