Gość Malec185 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Witam przymierzam sie do kupna maximy, jestem narazie uczniem i nie wiem czy dam rade ,,wyrobić" na paliwo, czy może mi ktoś napisać spalanie i osiągi obu wersji najlepiej w benzynie i w gazie. Z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Temat byl wałkowany wiele razy, wysil sie, to nie boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Malec185 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 o spalaniu znalazłem wątki ale przypsieszeniu niestety nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość don_martinez Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Wybierz 3,0. Spalanie na tym samym poziomie a osiągi trzylitrówki nieporównywalnie lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Wątków o różnicach 3.0 - 2.0 jest na prawde dużo, poczytaj troche to sie dowiesz wiecej niż na dzień dzisiejszy jesteś w stanie zapytać. 3.0 bez zastanowienia :diabel2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.