Gość tz Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 czy obudowa filtra powietrza do sr20 rozni sie od innych np. 2.3d, 1.6 itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopochrup Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 do wszytkich pasuje ten sam wklad; oznaczenie filtronu 154/1 [norauto] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 do wszytkich pasuje ten sam wklad I raczej tylko to jest takie samo. Obudowy we wszystkich wersjach silnikowych mają różne numery katalogowe. Myślę, że różnice to np. mocowanie czy średnica wlotu, wylotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 do wszytkich pasuje ten sam wklad; oznaczenie filtronu 154/1 [norauto] tz pyta się o obudowę, a nie o filtr. Tak jak napisał B12 różnice mogą być w sposobie montażu czy średnicy w(y)lotu. Jak zajrzę do intrukcji i będzie coś o tym to napiszę, ale dopiero po świętach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopochrup Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 2.0 i 1.6 maja bodjaze te same srednice roznice wystepuja przy dizlach i benzynie o ile mi wiadomo a mocowanie to nie problem troche blaszki sie tu dokreci tu sie urwie i spasuje xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SFCTOMEK Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Andrzej 330 w instrukcji nic nie ma , to raczej będzie w jakiś katalogach częsci zamiennych. Wg instrukcji to mi wyglada jakby to ta sama obudowa była. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Jak w Twojej nie ma, to i w tych moich drobnych pewnie też nie. Pozostaje zmierzyć i zrobić zdjęcia. Jak tz będzie zainteresowany to mogę to zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tz Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 różnica jest tylko w mocowaniu przepływomierza powietrza w benzyniakach ma inny rozstaw śrub i jest większy pokrywa jest taka sama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.