Gość dlugi199 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Witam.mam problem z radiem i cd w almerce n16 nie idzie włączyć ani radia ani cd nie pokazują się funkcje od radia na wyświetlaczu wielofunkcyjnym a klimatronik i komputer pokładowy działają normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzyb Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 bezpiecznik sprawdziłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dlugi199 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 tak sprawdzałem bezpieczniki pod deską rozdzielczą i wszystkie są OK ale później poczytałem trochę forum i dowiedziałem się że też są w komorze silnika i tam sprawdziłem i też były OK ale po tym sprawdzeniu radio i cd działa !!Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p_flori Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Też mi sie to zdarzyło kiedyś - wyjąłem i założyłem ten sam dobry bezpiecznik - ten w komorze silnika i zadziałało - reset radia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.