sebabp Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Drodzy koledzy klubowicze. Poszukuję od miesiąca siłowników maski do mojego NISMO. Niestety ani na allegro ani w żadnym sklepie internetowym nic nie znalazłem. Wiem, że występują takie akcesoria tuningowe do wielu modeli innych marek, więc pytam dlaczego zapomniano o p11?? :zdziw: Może ktoś już miał podobny problem?? Jak został rozwiązany?? Czy można zastosować jakieś niby nie do Primery?? Czy coś w ogóle pasuje?? Proszę o pomoc. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość serwis Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Mierzysz długość zamkniętego, otwartego, rodzaj mocowań i szukasz od czegokolwiek (np. w Intercarsie). Zazwyczaj siłowniki nie różniące sie gabarytami mają bardzo podobną siłę. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Góralczyk Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 A jak chcesz je zamontować? Spawać odpowiednie uszy do klapy i wzmocnień bocznych? Nie szkoda Ci? Moim zdaniem: nie warta skórka wyprawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebabp Opublikowano 23 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Jest bardzo prosty sposób montażu. 1 koniec w miejsce śruby mocującej błotnik a 2 w zawias od klapy. Banalne tylko trzeba znaleźć odpowiednie uniwersalne siłowniki... :029: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość serwis Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Wiec robisz tak jak napisałem. Mierzysz odległosć tych otworów od siebie w stanie zamkniętym i otwartym, ustalasz rodzaj mocowania - czyli czy śruba równolegle czy prostokątnie do siłownika itp, atakujesz hurtownię i szukasz. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebabp Opublikowano 23 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Jakie to proste, tak zrobię ale pewnie dopiero po nowym roku zacznę z tym walczyć, dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pegaz_18 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 i jak? znalazłeś jakieś siłowniczki? bo też muszę wymienić. jaki koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LeszekSKC Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Właśnie jakie kupic zeby dalo sie łatwo zamontowac ?? pozdrawiam i czekam na pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebabp Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Tak zamówiłem tylko coś dojść nie mogą :< Jak już je będę miał i jak zamontuję to jakieś info i foty będą. ELO [ Dodano: Sro 14 Sty, 2009 18:51 ] Koszt to niecałe 80pln... [ Dodano: Pią 16 Sty, 2009 19:42 ] właśnie skończyłem montować, działają hehe nawet jak będzie cieplej to będą jakieś zdjęcia... [ Dodano: Pią 23 Sty, 2009 22:56 ] siłowniki z allegro od NET-CARSNET-CARS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LeszekSKC Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Odnawiam temat. To jakiej dlugosci silowniki wkoncu kupic zeby dalo sie je latwo zamontowac ?? i wystarczy 1 czy lepiej 2 ?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebabp Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 trzeba dwa, dł max około 45cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LeszekSKC Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 A tylko dlugosc jest wazna czy jest jeszcze oznaczenie jakiejs sily tych silownikow czy cos ?? bo kompletnie nie mam pojecia a fajnie by bylo sobie cos takiego zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebabp Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Poszukaj na allegro. Zmierz sobie dokładnie odległość od śruby w błotniku do miejsca w którym będziesz wiercił otwory w zawiasie maski. U mnie w temacie masz zdjęcie jak to wygląda zamontowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi