Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Widzieli Maxi w "Uwaga pirat"

Gość Wald
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość don_martinez

Widziałem. Prawda jest taka, że oni jeżdżą chyba każdą marką :/ Uważamy na Vectry i Mondeo a tymczasem może Cię nagrać kolega z NKP :mikolaj:

Wsołych Świąt!

to prawda że teraz mają wiele dobrych i drogich samochodów, choćby w Wawie mają 3 BMW E90, dwie E60 i wiele innych, kamery pomontowane w zderzakach tak że za szybą nic nie widać.

A nie była to czasem relacja z okolic Poznania?? Bo koło mnie czasem kręci się szara Maxima 3.0 V6 na numerkach PO (dalsza część na priv). W środku dwóch panów i monitorek oraz często mała suszarka..

A nie była to czasem relacja z okolic Poznania?? Bo koło mnie czasem kręci się szara Maxima 3.0 V6 na numerkach PO (dalsza część na priv). W środku dwóch panów i monitorek oraz często mała suszarka..

Tak, na A2. Panowie jechali ze szkolenia.

TEn pasażer nieźle wyskoczył z auta. Szkoda, że go nie obezwadnili :D (bo chyba mają dotego prawo ) szczegónie że byl uzbrojony w kubek z kawą :)

Racja, że czasy kiedy to oni jeżdzili tylko mondeo sie skonczyły. Nie da sie za nimy nadarzyć, Megane, Superb, Octavia, Mondeo itd. A sam nawet spotkałem koło Rawy mazowieckie Daewoo Nexie :D Silnik tez nie byle jaki, bo złapali jakis sportowy wozik, ale nie pamietam jaki.

A co do tego odcinke to niezły był ten co jechał z 1,5 promila. Nie dosc ze debil bo wsiadłw takim stanie za kierownice to do tego podwójny debil, bo jechał na (50) 110km/h. Sam im sie podsuną na talerzu. Naturalna selekcja zadziała :)

Jak ktos nie widział to chyba w przed ostatnim odcinku była fajna akcja :D

"Żona Krystyna" :DD

http://pl.youtube.com/watch?v=MBVwglFbdck&...feature=related

Tak, na A2. Panowie jechali ze szkolenia

Autostrada czy ta stara A2 co się teraz nazywa DK92?? Pytam bo nie mam na obecną chwilę dostępu do tvsat.

Gość mdzalewscy
Daewoo Nexie :D Silnik tez nie byle jaki, bo złapali jakis sportowy wozik, ale nie pamietam jaki.

przestań fantazjować !

nexia nie miała mocnego motoru, chyba najmocniejszy to 1.5 16v

proste.... jadąc nawet sportowym autem w 99% kierowca się zatrzyma do kontroli. Jak jeździłem 10 lat temu Primerą 2.0 a oni w większości Polonezami 1.6 to też zatrzymywałem się zawsze

A co do tego odcinke to niezły był ten co jechał z 1,5 promila. Nie dosc ze debil bo wsiadłw takim stanie za kierownice to do tego podwójny debil, bo jechał na (50) 110km/h. Sam im sie podsuną na talerzu. Naturalna selekcja zadziała :)

Ten gość w focusie 1,5promila śmigał po autostradzie 170 a ograniczenie było do 110.

Gość Halas1976

miała, pierwszy był w Mercedesie 124 w kolorze blue złapali mnie na trasie toruńskiej, był też w czarnym volkswagenie vento ten śmigał najczęściej na ulicy modlińskiej ale to było w 97 roku:)

• 3 tygodnie później...

Chłopaki uważajcie na tą ciemnoszarą Maximę- 3.0 V6, w środku monitorek a pod grillem kamerka. Często też z niej właśnie suszą, zwłaszcza na wylocie z Tarnowa Podgórnego i tu też często można ją spotkać

Daewoo Nexie :D Silnik tez nie byle jaki, bo złapali jakis sportowy wozik, ale nie pamietam jaki.

przestań fantazjować !

nexia nie miała mocnego motoru, chyba najmocniejszy to 1.5 16v

Tak tylko w kwesti wyjasnienia :)

Pomyliłem modele. To nie była Nexia tylko Nubira. Tam juz montowali silniki 2.0 130KM :)

sory ;)