Gość muchamati Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 witam mam pytanie jak wymienic zarówke cofania w almerze tino. odkreciłem te 3 sróbki co sa przylampie i odchodzi cała lampa ale tylko od strony tych sróbek a od drugiej strony sie trzyma co zrobic zeby nie zepsuc??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bujany Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 tylko te 3 śróbki trzymają tą lampę, no ewentualnie jeszcze silikon, żadnego innego mocowania tam nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość muchamati Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 no nie sadze bo jak by tak było to by odeszło a nie chce. a i mam jeszcze pytanie czy zeby wymienic ta zarówke to trzeba odkrecac ta lampe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bujany Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 co nie sądzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość muchamati Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 nie sadze ze sie trzyma na tych 3 śróbkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bujany Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 mam przed sobą ksiązkę napraw do n16 i tino i napisane jest oraz pokazane na zdjęciach że trzyma się tylko na 3 śrubach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Many Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Trzeba lekko z wyczuciem szarpnąć lub jak wolisz całą lampę odkręcić wokół pionowej osi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość muchamati Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 ale co szarpnąć? nie trzeba odkrecac lampy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 nie trzeba odkrecac lampy?? Trzeba. 3 śrubki, od strony wewnętrznej auta. A po zewnętrznej stronie lampa jest wciśnięta na spinki zatrzaskowe, czyli trza ją pociągnąć do siebie. Drobna uwaga - nie na mrozie bo może coś pęknąć. Jest rysunek z instrukcji i żadnego słownego opisu do tego nie ma, czyli musi być łatwizna. Luknij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bujany Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 u mnie w książce mam zdjęcia i napisane jest żeby odkręcić te 3 śruby i wyciągnąć lampę. żadnych spinek zatrzaskowych tam nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość muchamati Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 dobra dzieki bede próbował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tolo74 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 trzyma sie lampa jeszcze na trzech spinkach Proponuje szarpnąc lampe w ciepłym pomieszczeniu zeby te spinki nie popekaly bo moze byc problem je potem dokupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigma3 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 (edytowane) Witam Czy ktoś ma wiedzę czy podejdzie mi prawa tylna lampa z Anglika 2.0 litra do 2.2di? konkretnie ta na foto. Edytowane 16 Października 2015 przez sigma3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi