kipol Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Witam!! Nie wiem gdzie dokładnie umiescic ten temat wiec jak co to prosze o umieszczenie go w dobrym miejscu. Chodzi mi o to ze mam galke zmiany biegow bez podnoszonego wstecznego a niestety w moim aucie takowy jest :/ nie da rady wymienic tej galki i chcialbym jakos sprobowac zamontowac ta co mam. Czy ktos juz cos takiego robil?? moze jakas porada w tym kierunku?? POZDRAWIAM!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bujany Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 moze jakas porada w tym kierunku?? no, zawsze można popchnąc do tyłu, albo kupić nową gałkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchaczz Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 znajdź taką gałkę z podnoszonym wstecznym i po problemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nestor Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 kipol, Nie napisales nawet do jakiego samochodu, to wez od opla jakiegos one maja chyba wszystkie podnoszone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.