Sebek Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Czy istnieją może inne lampy tylne np. tuningowe które pasują do P11 kombi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przem Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 tez sie nad tym zastanawiam od roku :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scyzor Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Wczoraj widziałem kombiaczka z całkowicie czerwono-białymi lampami (kierunkowskaz też był biały). Na czarnym autku wyglądały świetnie pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 bo moja Primerka jest po liftingu a tylne lampy są identyczne jak w tej przed liftem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cichy00 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Jestem od kilku dni szczęśliwym posiadaczem P11.114 kombi i pierwsze co bardzo chcę zmienić to właśnie te lampy tylne . Próbowaliście spytać w serwisie ? Może od infinity dałoby radę zamówic ? Mieszkam w Norwegii i nie próbowałem tu jeszcze w serwisach ale myślę że jakis miły pracownik serwisu w PL pewnie byłby wstanie zamówić lampy chociażby z Japonii . Gdzieś na necie widziałem taką primerę(infinity) z białym kierunkiem i widać było że wyżłobienie na rejestrację było na niej pod USA czy Japonię . Tak czy siak jak ktoś pozna tajemnicę białych lamp - skąd je wytargać to będę wdzięczny za info . Pozdro [ Dodano: Nie 18 Sty, 2009 13:37 ] A tak wyglądają : http://www.nissanboard.de/jgs_galerie_user...page=5&sid= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof48 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Mam komplet do kombi p11.144 całe czerwone. Mogę odstąpić, jeśli ktoś chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cichy00 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Możesz mi foty przesłać na cichy00@o2.pl ? Pozdro P.S. albo napisz na GG 2615151 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przem Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 to ja tez poprosze o fotke gg 1873852 a te z bialymi kierunkami to z Japonii sprowadzane sa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cichy00 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Mógłbyś spytać w Szczecinie w salonie Nissana ile by zechcieli za takie cuda? Sam bym spytał ale mieszkam w Norwegii a jak ich zapytam mailem to mnie oleją . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przem Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 moge spytac..ale o ile znam zycie i tutejszy "polmotor" to wybalusza oczy i jak cos wymysla to walna taka cene ze ostatnie wlosy powypadaja..hehehe..ale jakby co to dam znac na gygy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi