Gość adamus1731 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Witam! mam problem, otoż chcę sprzedać nissana sunny (dział sprzedam) i mam pewien problem, otóż brakuje mi jednego halogena do wersji GTI a dwoch kolejnych nie mam przykręconych... Czy jest coś takiego jak zaślepka na wszystkie halogeny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panther Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 adamus a którego halogenu będzie brakować temu autku po przykręceniu tych dwóch? Dalekosiężnego, czy przeciwmgielnego? Zresztą, zaślepka chyba nie będzie miała aż takiej wartości dla potencjalnego kupującego w porównaniu rzetelną informacją czy autko "było bite" np. w przód lub inne miejsca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adamus1731 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 auto nie było bite... jednak dwa halogeny (te bliżej rejestracji) nie wiem jak one się nazywają nie były przykręcone jak go kupiłem tyklo lezaly w bagazniku, natomiast brakuje mi tego od strony pasażera (taki półokragły) bo był wybity i moj ojciec go wyrzucil.. więc istnieją taki zaslepki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yarkoo Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 w ASO Nissana możesz kupić tylko całe halogeny, mocowania i boczne maskownice. nie ma zaślepek środkowych halogenów, bo niby jak chciałbyś zaślepić te dziury w zderzaku ? do bocznych też nie ma zaślepek, więc albo gruby hajs za skompletowanie nowych części z ASO, albo szukanie używek, albo zmiana zderzaka na ten od zwykłego sunnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.